22723

Uzman
Selam,

Slayer 5 9XL cihazım bugün ellerine ulaştı. Herhangi bir bilgi yok şu an. Cihazı RAM ve adaptör arızası (coil whine) ile yolladım. RAM'ler 95 derece olunca oyundan atıyordu. MSI Vector 17 kasalı bu cihazda bu kadar ısınmaması gerekir işin aslı. Şans işi işte.

Sizce direk misli ile değişim verirler mi? 5 gün kullandığım bir PC'nin servis müdahalesi görmesini istemiyorum açıkçası. İade etmedim, sebebi 93.000 TL'ye 30 Kasım'da alındı. Ancak şu an misli 103.000 TL.

Değişim istediğinizi belirtin, hakkınız var.
Kutuda not bulunmakta. Eğer bu sefer şansım ters psikoloji olarak çalışır ise ; Güzel şeyler yapmayı düşünüyorum.

@talongod Hocam valla beni değişim istediğime pişman edecekler herhalde. 2 gündür tarafıma herhangi bir şey söylenmedi. Dünden beri cihaz incelenecek diyorlar. Geçen sefer aynı gün 3 saatte iadem onaylanmıştı. Babamda iade nerde diye baskı yapmaya başladı. Keşke iade talebi ile yollasaydım demeye başlayacağım bu gidişle.

Son düzenleme:
@talongod hocam vallahi beni değişim istediğime pişman edecekler herhalde. 2 gündür tarafıma herhangi bir şey söylenmedi. Dünden beri cihaz incelenecek diyorlar. Geçen sefer aynı gün 3 saatte iadem onaylanmıştı. Babamda iade nerede diye baskı yapmaya başladı. Keşke iade talebi ile yollasaydım demeye başlayacağım bu gidişle.

Biraz daha bekleyin, yoğunluğa göre değişiyor bu işlemler. Önce kısa süreli işleri hallediyorlar. Bakımlar gibi, oradan sonra sizin ki gibi ya değişim ya da iade taleplerini inceliyorlar. Sizin bu teknoloji şanssızlığınız beni bile üzüyor açıkçası.

En azından HP gibi bir bakım için 21 iş günü kadar bekletmiyorlar.

Biraz daha bekleyin, yoğunluğa göre değişiyor bu işlemler. Önce kısa süreli işleri hallediyorlar. Bakımlar gibi, oradan sonra sizin ki gibi ya değişim ya da iade taleplerini inceliyorlar. Sizin bu teknoloji şanssızlığınız beni bile üzüyor açıkçası.

En azından HP gibi bir bakım için 21 iş günü kadar bekletmiyorlar.
Değiştirip yollasalar bir şekilde babama anlatırım da. Bugün arayıp sorduğum zaman, ramler arızalı ise onlar değişip yollanır dendi. Öyle bir durum olmaz umarım. Cihaz tv ali abiden yardımcı olmasını istedim faturamı gg'de ki tanıdığına attı. Bir faydası olur mu bilmiyorum. Tek temennim değişip gelsin ki başıma iş kalmasın. Yarında haber gelmezse arayıp iade istiyorum diyeceğim sanırım.

Değiştirip yollasalar bir şekilde babama anlatırım da. Bugün arayıp sorduğum zaman, RAM'ler arızalı ise onlar değişip yollanır dendi. Öyle bir durum olmaz umarım. Cihaz TV Ali abiden yardımcı olmasını istedim faturamı Gg'de ki tanıdığına attı. Bir faydası olur mu bilmiyorum. Tek temennim değişip gelsin ki başıma iş kalmasın. Yarında haber gelmezse arayıp iade istiyorum diyeceğim sanırım.

Hakkınızdır. RAM'ler arızalıysa değiştirip yollamalarında bir problem de yok ayrıca. Sizin için iyi aslında. Böyle olduğunda kullanıcı hatası deyip geçiştiremezler.

Eğer değişim istediğinizde kafa kafaya yapamıyorlarsa yasal olarak bir mislini vermek zorundalar diye biliyorum. Yanlışım da olabilir.

Hakkınızdır. RAM'ler arızalıysa değiştirip yollamalarında bir problem de yok ayrıca. Sizin için iyi aslında. Böyle olduğunda kullanıcı hatası deyip geçiştiremezler.

Eğer değişim istediğinizde kafa kafaya yapamıyorlarsa yasal olarak bir mislini vermek zorundalar diye biliyorum. Yanlışım da olabilir.
Ram'ler okeyde bu sefer adaptörü sallamasyon gene o cızırtlıyı geri yollayacaklar. En iyisi bekleyeyim yarın akşam 5'e kadar.

@talongod Hocam hepsiburada servisi ile görüştüm değişim reddedilmiş. İade etmişler ve ben bunu hepsiburadadan öğreniyorum. Hepsiburada dan iade dönüşü bekliyoruz. Teşekkürler her şey için . Müşteri hizmetleri böyle söyledi hb.

Son düzenleme:
@talongod hocam Hepsiburada servisi ile görüştüm değişim reddedilmiş. İade etmişler ve ben bunu Hepsiburada'dan öğreniyorum. Hepsiburada'dan iade dönüşü bekliyoruz. Teşekkürler her şey için. Müşteri hizmetleri böyle söyledi HB.

THH başvurun diyeceğim ancak babanız sanırım bu süreçten dolayı bununla da uğraşmayalım diyecektir. Hiç olmadı bir süre daha bu RAM'lerle kullanın, RAM piyasası hafiflediğinde de değişim yaparsınız.

Geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun diyorum.

THH başvurun diyeceğim ancak babanız sanırım bu süreçten dolayı bununla da uğraşmayalım diyecektir. Hiç olmadı bir süre daha bu RAM'lerle kullanın, RAM piyasası hafiflediğinde de değişim yaparsınız.

Geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun diyorum.

Yok direk gg iade kabul edip değişim red etmiş. Ben değişim diye yolladım. Hepsiburada'nin iade sürecini bekliyormuşuz. Teşekkürler her şey için.