Burak Alperen
Gelişen
Öncelikle merhabalar, Game Garaj R9T3D 5070Ti modelini aldım. AMD işlemcisinin ekran kartını kullanırken (yalnızca hibrit modda) Windows kurulumundan sonra ekranımın yarısının üstü yarım saniyelik, hatta bazen oyunlara girmeden tam ekranda gri ekran oluyor (her zaman, kullanım fark etmeksizin). Nedenini tam anlayamadım. Bir de en fazla pil kullanımında yapıyor. Örneğin pil modunda dakikada 10 kere yapıyorsa prizde iken 2 kere yapıyor. Kafamda çözüm üretirken driverları tam kuramamışımdır dedim. Tekrardan Game Garaj üzerinden bütün driverları tekrardan kurdum. HDR modunu açtım ve HDR modu açıkken hiç sorun yaşamadım ama dedim sürekli HDR açık kullanamam çünkü renk patlaması yaşıyorum ve gözlerimi çok yoruyor. Şu anda ekranımdaki renkler şu anda çok değişti... Kapattıktan sonra yine yapmaya başladı. Örnek vermek gerekirse hani usta araba tamircileri arabalar soğukken derdini daha kolay anlarsın derler ya, bu da öyle.
Bilgisayar yeni açılmışken daha çok yapıyor (akşam yatmadan prizden çıkartıyorum, sabah rutinim ofis modunda video izlemek, oyun indirmek bu aralıklarda yapıyor). Ardından oyun girdikten sonra işlemci ekran kartım ısındıktan sonra sorunu yaşamadım. Destek ile iletişime de geçtim, sağ olsunlar çok da hızlı geri dönüş yaptılar ancak sorunum çözüldü sanmıştım, çözülmedi. Bu modu açın ardından düzelecektir ekran kartı adapte
olacaktır dediler ancak hala sorunu yaşıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim. Daha alalı çok olmadı.
Bilgisayar yeni açılmışken daha çok yapıyor (akşam yatmadan prizden çıkartıyorum, sabah rutinim ofis modunda video izlemek, oyun indirmek bu aralıklarda yapıyor). Ardından oyun girdikten sonra işlemci ekran kartım ısındıktan sonra sorunu yaşamadım. Destek ile iletişime de geçtim, sağ olsunlar çok da hızlı geri dönüş yaptılar ancak sorunum çözüldü sanmıştım, çözülmedi. Bu modu açın ardından düzelecektir ekran kartı adapte
olacaktır dediler ancak hala sorunu yaşıyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim. Daha alalı çok olmadı.
Son düzenleyen: Moderatör: