Sorunu yaşayan kişi sayısı artmaya devam ediyor. Şimdi de bir X7t kullanıcısı biri benzer bir sorundan muzdarip olduğunu bana iletti.

22.12.2025 itibarıyla son durum (13:37):

Kendilerine birçok kanaldan yazmama rağmen konu hakkında bir özür veya bilgilendirme yapılmadı henüz. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğim.

Benim dışımda kişiler de teknik servis ile alakalı sıkıntı yaşamaya başlamış.

Özetle: İyice batırmış durumdalar.
🤡 Sorununuz çözülmediği takdirde zaman kaybetmeden THH'ye başvurun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kendileri ile alakalı çok sağlam bir eleştiri videosu çekeceğim. Yedekte laptopum olsaydı şimdiye çekmiştim bile.

Bu saatten sonra GameGaraj bedavaya mal verse almaya tenezzül dahi etmem. Gözümdeki tüm imajlarını mahvettiler.

Sorunu halen daha bulamamışlar, testler devam ediyormuş. Anlaşıldı, yirmi gün sonra cihazımı "sorun bulamadık." diyerek gönderecekler, belli oldu.

Artık gülsem mi ağlasam mı bilemedim vallahi, açık öğretim okuyorum elimde cihaz yok ve hiçbir şey yapamıyorum.

Kendileri ile alakalı çok sağlam bir eleştiri videosu çekeceğim. Yedekte laptopum olsaydı şimdiye çekmiştim bile.

Bu saatten sonra GameGaraj bedavaya mal verse almaya tenezzül dahi etmem. Gözümdeki tüm imajlarını mahvettiler.

Sorunu halen daha bulamamışlar, testler devam ediyormuş. Anlaşıldı, yirmi gün sonra cihazımı "sorun bulamadık." diyerek gönderecekler, belli oldu.

Artık gülsem mi ağlasam mı bilemedim vallahi, açık öğretim okuyorum elimde cihaz yok ve hiçbir şey yapamıyorum.

Hocam Intel'in sürücüleri sorunlu diye biliyorum başka bir kullanıcı'da arada siyah ekran gibi sorunlar yaşıyordu Intel GPU sürücüsü ile çözmüştü tabii şu an sizin denemek gibi bir şansınız yok :(

Hocam Intel'in sürücüleri sorunlu diye biliyorum başka bir kullanıcı'da arada siyah ekran gibi sorunlar yaşıyordu Intel GPU sürücüsü ile çözmüştü tabii şu an sizin denemek gibi bir şansınız yok :(

Yemin ederim kafa buluyorlar benimle 🤣

Screenshot_20251223_142205_edit_1177783410945761.webp

Screenshot_20251223_142603.webp

Screenshot_20251223_143136.webp

Şimdi ben ne diyeyim ki? Gerçekten, adamlar beni amatör kullanıcı mı sanıyor, cihazın anormal sistem gecikmesi yaşadığını kabul mu etmek istemiyorlar bilmiyorum. Artık sadece gülüyorum.

Evet hocalarım, bugün beni aradılar ve bir haftadır test yapıldığını söylediler. Hiçbir şey bulamamışlar. Üretici ile iletişime geçtiklerini ve programın doğru ölçüm yapmadığını söylediler. Hatta iddiaları doğruysa sıfır cihaz açıp ona da kurulum yapmışlar.

Doğru yanlışı size bırakıyorum. Bana pek tutarlı bir söylem gelmedi. Sizin yorumlarınız nelerdir? Ha ben Uniwill/Aistone/Tongfang ile mailleşmeye başlayacağım birazdan ama şu an durum bu şekilde.

Son düzenleme:
Yemin ederim kafa buluyorlar benimle 🤣

Eki Görüntüle 212683

Eki Görüntüle 212684

Eki Görüntüle 212685

Şimdi ben ne diyeyim ki? Gerçekten, adamlar beni amatör kullanıcı mı sanıyor, cihazın anormal sistem gecikmesi yaşadığını kabul mu etmek istemiyorlar bilmiyorum. Artık sadece gülüyorum.

Evet hocalarım, bugün beni aradılar ve bir haftadır test yapıldığını söylediler. Hiçbir şey bulamamışlar. Üretici ile iletişime geçtiklerini ve programın doğru ölçüm yapmadığını söylediler. Hatta iddiaları doğruysa sıfır cihaz açıp ona da kurulum yapmışlar.

Doğru yanlışı size bırakıyorum. Bana pek tutarlı bir söylem gelmedi. Sizin yorumlarınız nelerdir? Ha ben Uniwill/Aistone/Tongfang ile mailleşmeye başlayacağım birazdan ama şu an durum bu şekilde.

Belki Windows tarafında sorun vardır Linux ile denedin mi? Bana gayet ellerinden geleni denemişler gibi duruyor sıfır ürün açıp onda bile denemişler.

Belki Windows tarafında sorun vardır Linux ile denedin mi? Bana gayet ellerinden geleni denemişler gibi duruyor sıfır ürün açıp onda bile denemişler.

Dedikleri o yönde. Cihazı bir ay önce aldım ama sınavlar nedeniyle son bir haftadır kullanabiliyorum. Zaten problem de o bir haftada ortaya çıktı. Yani hayır, Linux denemeye fırsatım bile olmadı.

Dedikleri o yönde. Cihazı bir ay önce aldım ama sınavlar nedeniyle son bir haftadır kullanabiliyorum. Zaten problem de o bir haftada ortaya çıktı. Yani hayır, Linux denemeye fırsatım bile olmadı.

Bence sorun Microsoft'un Hint yazılımcıları yüzünden Windows 11 kullananlara Allah yardım etsin ben debloat ile zor kullanıyorum.

Aradılar ve bir haftadır test ettiklerini ancak sorunun tekrar etmediğini söylediler. Eğer tekrar etseydi değişim yapardık ama tekrar etmediği için bunu yapamıyoruz dediler. Ben de dedim peki cihazı bana gönderin ben sıfırdan kurulum yapıp testler yapacağım, takılma veya çökme durumunda bu kez değişim isteyeceğim, bu sefer yapmazlarsa tüketici hakem heyetine başvuracağım.

Öğrendiğim diğer konu: Soğutucu bloku sökmek garanti dışı bırakıyormuş cihazı. Umurumda mı, değil, çünkü elimde zaten PTM7950 var. Ama bu durum kendi politikalarına ters o ayrı konu. Kullanıcıya bakım hizmeti sunmuyorsan termal macun/ped değişimi cihazı garanti dışına çıkarmamalı. Burada saçmalık var ama yorumu size bırakıyorum.