GameGaraj teknik servis deneyimi

Bendeki model X5t işte, servisten gelecek. Sorunu bulamamışlar. Ben de temiz kurulum ile sorunun tekrar edip etmediğini kontrol edeceğim. Bu kez Enterprise LTSC kuracağım, bloatware temizlemekle uğraşmak istemiyorum.

Bendeki model X5t işte, servisten gelecek. Sorunu bulamamışlar. Ben de temiz kurulum ile sorunun tekrar edip etmediğini kontrol edeceğim. Bu kez Enterprise LTSC kuracağım, bloatware temizlemekle uğraşmak istemiyorum.
O kadar hakim değilim. Cihaz kullanamadan gittiği için . Umarım düzelir. Bende ilk geldiğinde kasalarını beğenmiştim ama sonra hep içime bir huzursuzluk çöküyordu. Nasip değilmiş.

O kadar hakim değilim. Cihaz kullanamadan gittiği için . Umarım düzelir. Bende ilk geldiğinde kasalarını beğenmiştim ama sonra hep içime bir huzursuzluk çöküyordu. Nasip değilmiş.

Yazın işe girip kendime bir tane ikinci elden veya sıfır laptop alacağım yapabilirsem. Ha benden Şikayetvar'daki şikayetin notunu düzeltmemi istemişlerdi. Artık yapmayacağım. Çünkü test ettiklerine dair güvenim yok.

Ne güzel, millet öneriyordu ve diğer markalara göre özellikleri süperdi. Harbiden hangi laptop'u alacağız? Sanırım piyasada adam akıllı olanlar ASUS TUF ve ROG Laptoplar.

Bendende istediler. Keşke yapmasaydım. Hayırlı olsun şimdiden. Başında game yazan hiç bir ürün ,marka almak istemiyorum artık. Türk markası belki daha ilgi alakalı olur dedik. Pek öyle olmadı. Umarım alacak kişiler bunları bilirde alır. Herkes telegramda game garaj ısı değeri , cihaz arızaları hakkında resim atıp soru soruyor. Yemin ederim game garaj görmekten midem bulanıyor. Piyasayı ele geçirdiler. Millet ayıkır umarım artık. 1 seneye kalmadan kronik sorunlar bekliyorum açıkçası.

Ne güzel, millet öneriyordu ve diğer markalara göre özellikleri süperdi. Harbiden hangi laptopu alacağız? Sanırım piyasada adamakıllı olanlar ASUS TUF ve ROG laptoplar.

Ben markaya para bayılmak istemiyorum açıkçası ama en sorunsuz olanda onlar. Bir kere albenisi var. " albeni Recep'ye beni Recep" . İnsanın alası geliyor gene de. Ne yapacağımızı şaşırdık. Yurt dışında bir dünya marka var. TR pazarı 7 8 markada dönüyor. Yazık.

Son düzenleme:
Ne güzel, millet öneriyordu ve diğer markalara göre özellikleri süperdi. Harbiden hangi laptopu alacağız? Sanırım piyasada adamakıllı olanlar ASUS TUF ve ROG laptoplar.

Monster'a tekrardan şans vereceğim. Nefret ettiğim NH55 kasa Clevo laptop cehennem gibi yanıyordu ama yine de gık etmeden çalışıyordu. En azından Clevo laptoplar yapboz gibi, macun değişimini de istediğim gibi yapabiliyorum.

Sırf bu sebepten ötürü ASUS'u her zaman ilk sıraya koyarım isterse adı geçen markalar ürününü bedavaya dağıtsın servis hizmeti kötü olduktan sonra o bilgisayarda kullanıcı kaynaklı veya kullanıcı kaynaklı olmayan herhangi bir sorunda ürün elinizde kalır verdiğiniz para da çöp olur.
Şunu eklemek isterim kim hangi markayı önerirse önersin yetkili servisler belirli bir süre boyunca sektörde hizmet vermiş özel firmalar arasından yetki almak isteyen ve elinde bütçesi olan kişiler tarafından devralındığı için bizim bildiğimiz paragöz esnaflardan pek de farkları yok para kazanamayacakları işe girmiyorlar yetkili servis hizmetini de müşteri portföyünü rahatlıkla genişletebilmek için veriyorlar yoksa bakımları da verdikleri hizmet de Türkiye genelinde rezalet denebilir.

Bir defa yazacağım, sırf sana yazabilmek adına hasta hasta yataktan kalkıp bilgisayar başına geçtim.
Bir firmanın cihazlarında problem çıktı diye o firma berbat olmuyor. Özellikle teknolojinin risk olduğu bir dönemde şöyle bir mesajı yazmak bile utanç verici olmalı. Bana "utanmanız vardır inşallah" diyorsun ya, sen benim GameGaraj kullanan insanların profilleriyle tek tek ilgilendiğimi de bilmiyorsundur şimdi. Yazık.

Anlatamazsınız hocam, anlamazlar.

Yukarıdaki servis muhabbetlerine bakarsak ASUS da alınmaz; kim, hangi firmanın garantisini verecek şimdi?

Hocam sert ithamlara gerek yok. Hocamızda herkese elinden geldiğince yardımcı oluyordu. Şu sıralar çok sorun var Gg'de kendisi de farkındadır. Olan oldu insanlar, YouTuber'ler herkes önerdi. Kimse bunları bilemezdi. Bence markada böyle bir ilgi beklemiyordu. Şu saatten sonra GameGaraj önermek hata değil tercihtir ama onu ben kendi adıma söylemek istiyorum. 100 bilgisayardan 80 tanesi sorunsuz 20 tanesi sorunlu ise bu büyük bir oran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…