Hocam sert ithamlara gerek yok. Hocamızda herkese elinden geldiğince yardımcı oluyordu. Şu sıralar çok sorun var Gg'de kendisi de farkındadır. Olan oldu insanlar, YouTuber'ler herkes önerdi. Kimse bunları bilemezdi. Bence markada böyle bir ilgi beklemiyordu. Şu saatten sonra GameGaraj önermek hata değil tercihtir ama onu ben kendi adıma söylemek istiyorum. 100 bilgisayardan 80 tanesi sorunsuz 20 tanesi sorunlu ise bu büyük bir oran.

Katılıyorum. Bu nedenle önermeyi bıraktım, daha fazla kişinin sorun yaşaması riskinin sorumluluğunu alamam.

Selamlar. Öncelikle bu şartlar altında üç beş lirayı birleştirene kadar yaşam hevesi gevremiş veya direkt olarak borca girip önündeki marka/modeli satın almak zorunda kalıp bir de olumsuzluk yaşayan herkes için çok üzgünüm. Almanya'da fark ettiğim en içler acısı durum tam olarak bu. Ürün yelpazesi ve ulaşılabilirlik. Vakti zamanında Everest ile dalga geçerdik fakat şimdi tüm sitelerin OEM paketlerinde muhakkak ya en base model ASUS/MSI/Gigabyte kombosu ya da Asya menşeili adı duyulmamış çamur model bir şey kullanılıyor. Ekonomi kısmını köşeye bırakıp karşınıza elektronik ürünlerin Türkiye pazarı konusunu aldığınız zaman durum kronolojik olarak berbat halde ilerlemiş ve ilerlemeye devam edecek muhtemelen. Maalesef burada ilgili site ve sitelerin omurgasızlığı da meşhur. Direkt olarak politika hedeflenip kendilerini aklayamazlar. Onların da işine geliyor 5-10€'luk ürünleri 30-40€ olarak kasa içinde satmak.

Katılıyorum. Bu nedenle önermeyi bıraktım, daha fazla kişinin sorun yaşaması riskinin sorumluluğunu alamam.

Bende aynı şekilde. Bu forumları insanlar ciddiye alıyor ben dahil. Arkadaşım gelip ASUS ROG G16 al AMD dese almam. Ama buraya gelir sorarım al denirse alırım. Öyle bir güvenim vardı. Ama artık kafaya bir model koydum. Vector 18 🤣. İmkansız gibi ama olsun. Onu almak istiyorum. Birisi az önce resim attı 160W 5080 altında standsız 65 derece çalışıyormuş. U9 275hx de 60W 75 derece. Abi yok böyle bir şey.

Bende aynı şekilde. Bu forumları insanlar ciddiye alıyor ben dahil. Arkadaşım gelip ASUS ROG G16 al AMD dese almam. Ama buraya gelir sorarım al denirse alırım. Öyle bir güvenim vardı. Ama artık kafaya bir model koydum. Vector 18 🤣. İmkansız gibi ama olsun. Onu almak istiyorum. Birisi az önce resim attı 160W 5080 altında standsız 65 derece çalışıyormuş. U9 275hx de 60W 75 derece. Abi yok böyle bir şey.

Aman menteşeye dikkat :D MSI bu, menteşe kırmaya bayılır. Şimdiden umarım istediğiniz bilgisayarı alabilirsiniz diyelim.

En azından probleminin ne olduğunu anlayabiliyorum Clevo kasalarda. Kendim macun bakımı yapmama izin de veriyor.
Clevo NH55/NH58 serisinin soğutması zayıf olsa da, ben NH58HPQ modelini kullanıyorum. Cihazın arka kapağı lego gibi; iki vida dışında tüm vidalar aynı uzunlukta ve sökmesi oldukça kolay. Aynı durum soğutma bloğu için de geçerli. Ancak en büyük sorunu, Pullsar Ice Dragon Kyrosheet (PTM) kullanılmasına rağmen soğutmanın hâlâ oldukça yetersiz kalması. Gerçek anlamda “cehennemde oyun oynuyormuş” hissi veriyor.

Clevo NH55/NH58 serisinin soğutması zayıf olsa da, ben NH58HPQ modelini kullanıyorum. Cihazın arka kapağı lego gibi; iki vida dışında tüm vidalar aynı uzunlukta ve sökmesi oldukça kolay. Aynı durum soğutma bloğu için de geçerli. Ancak en büyük sorunu, Pullsar Ice Dragon Kyrosheet (PTM) kullanılmasına rağmen soğutmanın hâlâ oldukça yetersiz kalması. Gerçek anlamda “cehennemde oyun oynuyormuş” hissi veriyor.
Clevo adlı şair bize şunu demek istemiş hocam o kasada:

images (19) (12).webp

Ya sabır... Cihaz kargoya bile verilmemiş...

Güncelleme: Telefonlara yanıt da vermiyorlar. Ürünü kargoya vermediler hadi onu biliyorum da cevap veren bir Allah'ın kulu yok.

Güncelleme 2: Sorunu çözdük. Bu sefer onlara sinirlenmeyeceğim. Bu sefer olayın faili Yurtiçi Kargo çıktı. Ama kargo nerede ne onların ne benim fikrim var.

Son düzenleme: