Bu cihazı almadan öncede ben LOQ modelini atmıştım önermediler anakart yanma dolayısıyla.
Lenovo garantiye gelen yanmış cihazların anakartını değiştiriyor. @Enes138 arkadaşımızın cihazı iki kere yanmıştı.

Ama Lenovo markasını bildim bileli, insanları pek mağdur bırakan bir firma değil. Bu sorunun önüne BIOS güncellemeleri ile geçildi diye duymuştum.

@20358 cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. 🙏 Dilerseniz, iyice kullanıp tecrübe ettikten sonra inceleme konusu da açabilirsiniz.

Lenovo garantiye gelen yanmış cihazların anakartını değiştiriyor. @Enes138 arkadaşımızın cihazı iki kere yanmıştı.

Ama Lenovo markasını bildim bileli, insanları pek mağdur bırakan bir firma değil. Bu sorunun önüne BIOS güncellemeleri ile geçildi diye duymuştum.

@20358 cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. 🙏 dilerseniz, iyice kullanıp tecrübe ettikten sonra inceleme konusu da açabilirsiniz.

Donma sorunu oluyor bir de oyun oynarken aniden donuyor aç kapa yapınca düzeliyor.

Bende X7 t kullanıyorum kasası çok kaliteli parçaları falan da öneririm millet laf ediyor bazen F/P cihaz bana gelen X7t 10 bit panelle geldi.

Bende X7 t kullanıyorum kasası çok kaliteli parçaları falan da öneririm millet laf ediyor bazen F/P cihaz bana gelen X7t 10 bit panelle geldi.

Donma sorunu yaşıyorum durduk yere donuyor ara sıra.

X5t var bende de.