technopat göçmeni
Çalışkan
Lenovo LOQ model laptop sorunlu olabilir riske değmez. Biraz kullanılsın sonra bakılabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo garantiye gelen yanmış cihazların anakartını değiştiriyor. @Enes138 arkadaşımızın cihazı iki kere yanmıştı.Bu cihazı almadan öncede ben LOQ modelini atmıştım önermediler anakart yanma dolayısıyla.
Lenovo garantiye gelen yanmış cihazların anakartını değiştiriyor. @Enes138 arkadaşımızın cihazı iki kere yanmıştı.
Ama Lenovo markasını bildim bileli, insanları pek mağdur bırakan bir firma değil. Bu sorunun önüne BIOS güncellemeleri ile geçildi diye duymuştum.
@20358 cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.dilerseniz, iyice kullanıp tecrübe ettikten sonra inceleme konusu da açabilirsiniz.
Bende X7 t kullanıyorum kasası çok kaliteli parçaları falan da öneririm millet laf ediyor bazen F/P cihaz bana gelen X7t 10 bit panelle geldi.
Bende X7 t kullanıyorum kasası çok kaliteli parçaları falan da öneririm millet laf ediyor bazen F/P cihaz bana gelen X7t 10 bit panelle geldi.
aga bios update ve control center yenilendiDonma sorunu yaşıyorum durduk yere donuyor ara sıra.
X5t var bende de.
BENDE OLMADIDonma sorunu yaşıyorum durduk yere donuyor ara sıra.
X5t var bende de.
Aga BIOS Update ve Control Center yenilendi.
Bende de fan istisnası hatası verdi sürücüler yenilendi BAT dosyasını sürücülerin oraya atıp bir daha kur derim.
Bende olmadı.
valla bence bu dediklerimi yap düzelmezse yeniden kur
Vallahi bence bu dediklerimi yap düzelmezse yeniden kur.