GameLoop "Uyumsuz Hyper-V bulundu lütfen Hyper-V kapatınız" hatası

Makaleler
2
Yer
Cennetin 7. katı
BlueStacks yavaş olduğu için kullanamıyorum gameloopa geçtiğimde başlıktaki hatayı alıyorum Hyper-V'yi kapatmayı denedim olmadı. Nasıl çözebilirim?

BlueStacks yavaş olduğu için kullanamıyorum gameloopa geçtiğimde başlıktaki hatayı alıyorum Hyper-V'yi kapatmayı denedim olmadı. Nasıl çözebilirim?
"Uyumsuz Hyper-V bulundu lütfen Hyper-V kapatınız" hatası, genellikle Hyper-V'nin etkin olduğuna işaret eder. Bu durumu düzeltmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Hyper-V'yi Kapat: Windows arama çubuğuna "Windows özelliklerini aç veya kapat" yaz ve aç. Buradan Hyper-V seçeneğini bul ve işaretini kaldırarak kapat.

2. BIOS Ayarları: Bilgisayarın BIOS'unda sanallaştırma teknolojisinin (Intel VT-x veya AMD-V) etkin olup olmadığını kontrol et. Bu ayarlar genellikle "Advanced" veya "CPU Configuration" sekmesinde bulunur.

3. Komut İstemcisini Kullanarak Kapat:
- Başlat menüsüne sağ tıkla ve "Windows PowerShell (Yönetici)" veya "Komut İstemi (Yönetici)" seçimini yap.
- Aşağıdaki komutu yaz ve Enter'a bas:
Kod:
     bcdedit /set hypervisorlaunchtype off
- Bilgisayarı yeniden başlat.

4. Alternatif Oyun Emulatorları Deneyin: Eğer sorun devam ederse, farklı bir oyun emulatoru deneyebilirsin. Örneğin, LDPlayer veya NoxPlayer gibi alternatifler, Hyper-V ile ilgili sorunlar yaşamadan oyun oynamanı sağlayabilir.

Bu adımları izledikten sonra sorunun çözülmesi gerekiyor. Başarılar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…