BlueStacks yavaş olduğu için kullanamıyorum gameloopa geçtiğimde başlıktaki hatayı alıyorum Hyper-V'yi kapatmayı denedim olmadı. Nasıl çözebilirim?
"Uyumsuz Hyper-V bulundu lütfen Hyper-V kapatınız" hatası, genellikle Hyper-V'nin etkin olduğuna işaret eder. Bu durumu düzeltmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Hyper-V'yi Kapat: Windows arama çubuğuna "Windows özelliklerini aç veya kapat" yaz ve aç. Buradan Hyper-V seçeneğini bul ve işaretini kaldırarak kapat.

2. BIOS Ayarları: Bilgisayarın BIOS'unda sanallaştırma teknolojisinin (Intel VT-x veya AMD-V) etkin olup olmadığını kontrol et. Bu ayarlar genellikle "Advanced" veya "CPU Configuration" sekmesinde bulunur.

3. Komut İstemcisini Kullanarak Kapat:
- Başlat menüsüne sağ tıkla ve "Windows PowerShell (Yönetici)" veya "Komut İstemi (Yönetici)" seçimini yap.
- Aşağıdaki komutu yaz ve Enter'a bas:
Kod:
     bcdedit /set hypervisorlaunchtype off
- Bilgisayarı yeniden başlat.

4. Alternatif Oyun Emulatorları Deneyin: Eğer sorun devam ederse, farklı bir oyun emulatoru deneyebilirsin. Örneğin, LDPlayer veya NoxPlayer gibi alternatifler, Hyper-V ile ilgili sorunlar yaşamadan oyun oynamanı sağlayabilir.

Bu adımları izledikten sonra sorunun çözülmesi gerekiyor. Başarılar!