İçeriği tam hatırlamıyorum ama şu konuda markanın sahibiymiş gibi savunan bir arkadaş vardı. Gameon 24" GOPS24180IPS 1ms 180Hz alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Ocak 2024
- Makaleler
- 7
Activision paragöz bir şirket ama marka ismini kötüleştirecek bir firmaya lisans vereceklerini açıkçası sanmıyorum.
Şirket birleşik Arap emirliklerin'de. Çin'de fason ürettirip marka basıyorlar sanırsam.
- Makaleler
- 9
Fason olduğu tasarımından belli.
- Makaleler
- 7
Sanırsam bir de Twisted Minds monitörleri ile alakalı bir bağlantıları var. Aynı şirket satıyor olabilir.
- Makaleler
- 4
Adını ilk kez duydum. Bir Gamepower kalitesinde olduğunu düşünüyorum. Bana hiç hayırlı gelmedi bu marka.
Büyük ihtimalle öyle. Twisted Minds zaten pek iyi bir marka değil. Bazen kaliteli paneller kullansalar da yine de fason marka. Bu da kötüdür..Sanırsam bir de Twisted Minds monitörleri ile alakalı bir bağlantıları var. Aynı şirket satıyor olabilir.
- Makaleler
- 7
Büyük ihtimalle öyle. Twisted minds zaten pek iyi bir marka değil. Bazen kaliteli paneller kullansalar da yine de fason marka. Bu da kötüdür.
Arapların PUBG ve Call of Duty sevdasını fırsata çevirmek istemişler. Tüm ürünlerde Call of Duty hediyeleri var.
Tamamdır. Tanıttığı James Donkey monitörler bozuk olduğu için piyasadan toplatılan amatörlerin haline düşmeyelim. Test ekipmanları tamam olana kadar pas.
Son düzenleme:
Tamamdır. Tanıttığı James Donkey monitörler bozuk olduğu için piyasadan toplatılan amatörlerin haline düşmeyelim. Test ekipmlarnları tamam olana kadar pas.
ForestGuardiann
Başarılı
Monitör alan kullanıcıların bazı şikayetleri var. İçinden çıkan kablonun 180 Hz desteklemediğini belirtenler olduğu gibi, ölü piksel sorunuyla karşılaşanlar da var. Ayrıca, monitörden ses gelmediğini veya HDMI çıkışının çalışmadığını yazan kullanıcılar da mevcut.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-