3 şikayet kaydı oluşturdum. İkisinin bilgisi yoktu diğerinin de dediğine göre mevcut müşteriler zaten düşük ping ve yüksek uploaddan faydalanıyormuş zaten. Bişeyin düştüğü veya yükseldiği yok. Ama sizin için oyun deneyiminiz için güncelleştirdik dedi. 50 mbps üzeri herkes gameon topluluğuna katılabilir dedi. Ayrıca gameon paketine geçmeye gerek yok yani. Eve gelip QOS ayarı yaptım lan için. Şuan da pingim 28-44 arası seyrediyor. Arena brekout oyununda speed testde de 5-6 arası Bufferbloatda "A" alıyorum. Gameon topluluğuna da ya mhden yada mobil uygulama işlemlerin en altından katılabiliyorsunuz. Ama katıldıktan sonra oyundaki ping stabilleşmezse instagram gameon mesaj atın hiçbir şey değişmedi diye sizin için güncelleme yapsınlar.Bunu ben de merak ediyorum, net bilgisi olan var mı?
Bu arada pingin mesafeden dolayı çok düşmesi mümkün değil. Ancak qos ile trafik önceliği verilebilir.
Bunu yaptıkları takdirde ping aynı kalsa bile oyun deneyimi bayağı iyileşebilir. Çünkü paketler iss cihazlarında kuyrukta beklemez ve hemen iletilir.