2025'in sene başında 35ms ping aldığım sunucularda artık 60'ın altını göremiyorum. Geçici çözüm olarak ExitLag kullanıyordum, pingimi eski hâline getiriyordu fakat ona da aylık 350-400 TL vermekten mutlu değilim. Ne zaman müşteri hizmetlerini arasam bana ya en bilmeyeni ya da geçiştirmek isteyeni denk geldiği için modeminizi resetleyelim, değerlerinizde bir sorun yok diyerek geçiştiriyordu. IP değişimi talep etmek istedim kabul etmediler. Müdürlüğüne gidip port değişimi falan talep etmek istiyorum fakat internet benim adıma değil. Modemden routing ayarı yapmaya kalktım ama Türk basını gibi bir modem olduğu için anca modem şifresi falan değiştirebiliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmam lazım ki pingim eski hâline gelsin?

Takma kafana yarın bir gün geçer falan diyecekseniz hiç yazmanıza gerek yok, FACEIT oynadığımdan dolayı pingim internetin Mbps hızından daha değerli.

Bu arada evet fiber kullanıyorum, hızım 500mbps, ethernet kabloyla bağlanıyorum ve sorun benden kaynaklı değil.

Son düzenleme:
Sene başı 35ms ping aldığım sunucularda artık 60'ın altını göremiyorum. Geçici çözüm olarak exitlag kullanıyordum, pingimi eski hâline getiriyordu fakat ona da aylık 350-400 TL vermekten mutlu değilim. Ne zaman müşteri hizmetlerini arasam bana ya en bilmeyeni ya da geçiştirmek isteyeni denk geldiği için modeminizi resetleyelim, değerlerinizde bir sorun yok diyerek geçiştiriyordu. IP değişimi talep etmek istedim kabul etmediler. Müdürlüğüne gidip port değişimi falan talep etmek istiyorum fakat internet benim adıma değil. Modemden routing ayarı yapmaya kalktım ama Türk basını gibi bir modem olduğu için anca modem şifresi falan değiştirebiliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmam lazım ki pingim eski hâline gelsin?

Takma kafana yarın bir gün geçer falan diyecekseniz hiç yazmanıza gerek yok, FACEIT oynadığımdan dolayı pingim internetin Mbps hızından daha değerli.

Aynı durumu ben de yaşıyorum, CS'de 55-70 arası değişiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
- Statik ip kullanmıyorsanız modem ve ont'yi kapatıp 10 dakika civarı bekleyin. IP adresinizin değişmesini sağlar. Size vereceği yeni ip bloğunda daha iyi bir rotasyon verebilir.

- Statik ip alabilirsiniz. Statik ip'de daha iyi rotasyon verebilir.

- VPN kullanabilirsiniz. Eğer sunucuları kaliteliyse daha düşük ping alabilirsiniz. VPN yerine Exitlag çok daha mantıklı ama.

Exitlag için de aynısı yapılabiliyor ama tavsiye etmiyorum yine de sizin bileceğiniz bir şey.