Bayonetta 2 ve 3'ü rahat oynayabilmek için kol almıştım. Kenarda eskisin istemiyorum. Bir iki oyun deneyimliyim diyorum. Bütçe sınırım yok.

Sistem:
  • R5 5600.
  • RX 580 8 GB.
  • 40 GB RAM.

Forza 4 varsa güzel olur, Mortal Kombat 11 belki kaldırır. PES 21 varsa sarar, FIFA 22'den sonra kaldıracağını sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forza 4 varsa güzel olur, Mortal Kombat 11 belki kaldırır. PES 21 varsa sarar, FIFA 22'den sonra kaldıracağını sanmıyorum.

Forza 4, Assetto Corsa, ETS ve ATS kolu algılamıyor. XOutput ile denedim gene de olmadı.
Futbol oyunlarıyla pek aram yok ama Microsoft hesabımda çürümeye duran Mortal Kombat'ı hatırlattınız güzel oldu.

Yani, kolla ilk Bayonetta oynadığım için o tarz oyunlar sardı. Bir de araba oyunu denemek isterim. Kol, PS düzenine sahip olduğu için Xbox uyumlu oyunlarda gözükmüyor.
Hack and Slash diye geciyor o tur. O turdeki guncel oyunlarin sistem gereksinimleri biraz yuksekti diye hatirliyorum. Ayni yapimcinin yapmis oldugu Devil May Cry serisi var, ona bakabilirsin. Tam ayni tur degil ama Nier serisi sarabilir. Yaris oyunlari hakkinda cok bir fikrim yok acikcasi.

Hack and Slash diye geciyor o tur. O turdeki guncel oyunlarin sistem gereksinimleri biraz yuksekti diye hatirliyorum. Ayni yapimcinin yapmis oldugu Devil May Cry serisi var, ona bakabilirsin. Tam ayni tur degil ama NieR serisi sarabilir. Yaris oyunlari hakkinda cok bir fikrim yok açıkçası.

Devil May Cry'da bir hikaye örgüsü var mı hocam? 1. oyundan başlamam gerekir mi?
NieR'in çok fan service kaçtığını düşünüyorum (sanki Bayonetta değilmiş gibi)

Bence Batman Arkham serisini oynayabilirsiniz, kaliteli seridir ve kontrolcüyle sarar. Bayonettayla mekanikleri çok benziyor mu bilmem ama ikisinde de adam dövüyorsunuz sonuçta. 🤔

Devil May Cry'da bir hikaye örgüsü var mı hocam? 1. oyundan başlamam gerekir mi?
NieR'in çok fan service kaçtığını düşünüyorum (sanki Bayonetta değilmiş gibi)
Hikayeyi önemsemeden sırf mekanikler için oynanabilir ama oyunların çıkış sırasına göre ilerlemese de hikaye örgüsü var. Masterpiece seviyesinde bir hikaye değil ama iyi ve etkileyici bir hikayesi var; hikayesiyle birlikte oynamak daha iyi olur. Hangi oyundan başlamak gerektiği konusunda herkesin farklı görüşü var. Bazılarına 3, bazılarına 4 bile eski geliyor ama kesin olarak 1 ve 2. oyunlar pek oynanacak seviyede değil günümüzde.