Benim zamaninda kullandigim yontem Steam genis ekran modunda yapiliyordu ama bu videodaki yontemdeki adimlar ayni. Muhtemelen olur diye dusunuyorum. Benim yaptigim yontemin aynisinin videosunu bulamadim, eger bu sekilde de algilamazsa kendim anlatmaya calisirim nasil yapildigini.
Detaylar
Kim cevapladı?eternatus
Becerikli
Borderlands 1 ve 2 çok eğlenceli oluyor. Dark Souls deneyebilirsin, Path of Exile 2 de güzel. Hades veya Dead C2lls de akar. Minecraft da güzel.
Borderlands FPS oyunu gamepad ile sarmaz.
FromSoftware souls-like'ları DMC ve God of War serisi, Dishonored 1 ve 2, Zelda botw ve totk, 3DS ve Switch marioları, MGS serisine göz atabilirsiniz.
Forza 4 varsa güzel olur, Mortal Kombat 11 belki kaldırır. PES 21 varsa sarar, FIFA 22'den sonra kaldıracağını sanmıyorum.
Futbol ve dövüş oyunları sistemi yoran oyunlar değil RX 580 tüm pes ve FIFA oyunlarını rahatlıkla oynatır.
Borderlands FPS oyunu gamepad ile sarmaz.
FromSoftware souls-like'ları DMC ve God of War serisi, Dishonored 1 ve 2, Zelda botw ve totk, 3DS ve Switch marioları, MGS serisine göz atabilirsiniz.
Futbol ve dövüş oyunları sistemi yoran oyunlar değil RX 580 tüm pes ve FIFA oyunlarını rahatlıkla oynatır.
Asıl FPS oyunları gamepad ile sarıyor. Bak YouTube'a deli dehşet oynayan adamlar var.
Cipher10101
Becerikli
Bence gamepad ile en iyi dövüş oyunları oynanır henüz ismini hatırlamıyorum ama bugün bir tane indirmiştim gamepad ile oynamak için.
eternatus
Becerikli
Asıl FPS oyunları gamepad ile sarıyor. Bak YouTube'a deli dehşet oynayan adamlar var.
Call of Duty ve birkaç konsol oyunu harici oynamıyor kimse oynayanlarda konsoldan aim assist ile oynuyor.
Yeni konular
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-