Detaylar
Kim cevapladı?The Last of Us olabilir.
016
Becerikli
Part 1'i oynadim 2'yi de izlemistim eskiden tekrar oynamak mantikli olur mu?
Forza Horizon 4'de 200 civari saatim var su an hic indiresim yok valla.Forza tarzı arcade yarış oyunları gamepad ile gayet zevkli oluyor.
2018 ceyregini falan oynadim sarmadigi icin silmistim, Ragnarok deneyecegim bi ara. Ama ilk 2018'i bitirmem gerekli mi Ragnarok icin?Oynamadıysanız God of war 2018 ve Ragnarok oynayın, gamepad ile acayip zevk verir özellikle savaşırken.
Ateş Hekimoğlu 2
Yetkin
Dün Detroit başladım ve hikayesi gerçekten muazzam görünüyor ve bunu henüz daha başındayken diyorum. Gamepad ile de çok zevkli oluyor.
2018 ile Ragnarok hikaye olarak bağlantılı, yani 2018 yılında çıkan oyunu da oynamanız daha doğru olur.2018 ceyregini falan oynadim sarmadigi icin silmistim, Ragnarok deneyecegim bi ara. Ama ilk 2018'i bitirmem gerekli mi Ragnarok icin?
- Makaleler
- 1
Assassin's Creed serisi.
Batman serisi.
Celeste.
Hollow Knight.
Mortal Kombat serisi.
Sekiro.
SpeedRunners.
Cuphead.
Batman serisi.
Celeste.
Hollow Knight.
Mortal Kombat serisi.
Sekiro.
SpeedRunners.
Cuphead.
Ride 5, Forza Motorsports, Rdr2, Cyberpunk, F1 oyunları; Tavsiyem 2020 veya 2024, 2021 zaten bulunmaz nimet, 2022 ve 2023 direksiyonsuz pek keyif vermez). Ek olarak Car Mechanic Simulator seviyorsan gamepad ile dene
Klavye mouse ile yapılandan en azından 3-4 kat daha hızlı işlem yapılıyor.
++++++Dün Detroit başladım ve hikayesi gerçekten muazzam görünüyor ve bunu henüz daha başındayken diyorum. Gamepad ile de çok zevkli oluyor.