Bu arkadaş hiç bir şeyi beğenmiyor zaten, çok şey etme. Beğenmediğinde beğenmiş oluyor sayıyorum ben.Yani hiçbir şeyi beğenmediniz mi? Detaylandırırmanız gerekli.
Sadece kapaktaki "ğ" harfi büyük falso bence tasarımdan çok, onu düzelt.
Bu arkadaş hiç bir şeyi beğenmiyor zaten, çok şey etme. Beğenmediğinde beğenmiş oluyor sayıyorum ben.Yani hiçbir şeyi beğenmediniz mi? Detaylandırırmanız gerekli.
Sonraki sefere Türkçe harf kullanmam.Sadece kapaktaki "ğ" harfi büyük falso bence tasarımdan çok, onu düzelt.
Türkçe harf destekleyen bir font da kullanabilirsiniz.
Adobe Fireworks kullandığım için font eklemeyi bilmiyorum. Türkçe harf kullanmamak daha basit bir çözüm.Türkçe harf destekleyen bir font da kullanabilirsiniz.
Merhaba, arkadaşım Grafor'un bir videosunu editlemiştim, videoda ben de varım. Sizlerden bu videonun eksikliklerini belirtmenizi istiyorum. Uzun zamandır oyun videosu yapmıyordum ve ilk defa konuştuğum bir video yaptım. Sesleri sonradan eklemem ve filtre alakalı bazı sorunlar nedeniyle reaksiyonların berbat olduğunun farkındayım, ikinci videoda en çok üstünde duracağım konu da bu olacak.
Kanalın ve videoların gelişmesi için neler önerebilirsiniz?
İkinci videoda bu kapağın biraz değiştirilmiş halini kullanacağım. Kapak için öneriniz nedir?
Daha sade ama daha güzel. Oyundan bir fotoğraf koyarsan. Çok karışık olmayan. Olabilir.İkinci videoda bu kapağın biraz değiştirilmiş halini kullanacağım. Kapak için öneriniz nedir?
Daha sade ama daha güzel. Oyundan bir fotoğraf koyarsan. Çok karışık olmayan. Olabilir.
Karakterleri çıkarırsan mükemmel olur.
O zaman geriye pek bir şey kalmıyor.