Murat Koçak
Uzman
Merhaba, yakın zamanda işlemci değişeceğimden ötürü kullandığım stok soğutucum yerine Cooler Master Hyper 212 Halo alacağım fakat asıl sorum kasamdaki ARGB bağlantıları ile alakalı, Gigabyte A320M-H anakart kullanıyorum üzerinde RGB ile alakalı bir pin yok. Kasadaki kablolar bunlar;
Kasanın RGB ön şeritinden çıkan kablo, bu kablo boşta bir işe yaramıyor şu an benim için.
Yukarıdaki kabloyla beraber olan gdv kablosu.
Kasanın arkasında gelen ARGB fan ile öndeki ARGB şeritin bağlı olduğu kablo bunlar bağlı olunca arkadaki fan çalışıyor ve ARGB çalışıyor.
Bu da üstteki kablonun yanında bağlı olan boştaki dişi kablo.
Sonuç olarak kasamda bir sorun yok LED tuşuna bastığım zaman farklı animasyonlara giriyor renkler değişiyor veya kapanıyor, fakat alacağım soğutucunun PIN'i size ilk gösterdiğim kablodaki gibi o da dişi, bana bunları bağlayabilmem için iğne mi lazım nasıl bir adaptör almam gerek?
Kasanın RGB ön şeritinden çıkan kablo, bu kablo boşta bir işe yaramıyor şu an benim için.

Yukarıdaki kabloyla beraber olan gdv kablosu.

Kasanın arkasında gelen ARGB fan ile öndeki ARGB şeritin bağlı olduğu kablo bunlar bağlı olunca arkadaki fan çalışıyor ve ARGB çalışıyor.

Bu da üstteki kablonun yanında bağlı olan boştaki dişi kablo.

Sonuç olarak kasamda bir sorun yok LED tuşuna bastığım zaman farklı animasyonlara giriyor renkler değişiyor veya kapanıyor, fakat alacağım soğutucunun PIN'i size ilk gösterdiğim kablodaki gibi o da dişi, bana bunları bağlayabilmem için iğne mi lazım nasıl bir adaptör almam gerek?