Yusufs012

Çalışkan
Merhaba, Gamepower Eva 7 klavye kullanıyorum, klavyeme bir süre dokunmayınca ışıkları kapanıyor fakat öğrendim ki bu klavyenin kendi özelliğiymiş. Araştırdım ama nasıl bu özelliği kapatacağımı bulamadım.

Bağlantıdan uygulamasını indirin.

Klavye bende olmadığından kendi klavye uygulamamdan görsel bırakıyorum. Kabaca ışık ayarlarını bulup Sleep(uyku) yazan ayarı never veya kapalı yapmanız yeterli olacaktır. Eğer anlamazsanız uygulama içerisinden görseller atın yardımcı oluruz.

2025-07-05_19-18.webp

Klavye bende olmadığından kendi klavye uygulamamdan görsel bırakıyorum. Kabaca ışık ayarlarını bulup sleep(uyku) yazan ayarı never veya kapalı yapmanız yeterli olacaktır. Eğer anlamazsanız uygulama içerisinden görseller atın yardımcı oluruz.

Eki Görüntüle 160679

Hocam benimki ile uyumlu en güncel driver attığınız görseldeki ile aynı değil.

Klavye bende olmadığından kendi klavye uygulamamdan görsel bırakıyorum. Kabaca ışık ayarlarını bulup Sleep(uyku) yazan ayarı never veya kapalı yapmanız yeterli olacaktır. Eğer anlamazsanız uygulama içerisinden görseller atın yardımcı oluruz.

Eki Görüntüle 160679
1751732735753.webp

Zaten kendi klavyemden attığımı belirttim. Uygulamadaki ayarları görmek için klavyeye sahip olmanız gerekiyor. Fark ettiyseniz uygulama arayüzleri de tasarım hariç benzer.

Neyse diğer menülerin de ekran görüntüsünü paylaşır mısınız? Ayrıca farklı ışık modları seçip de kontrol edin. Uyku modu spesifik ışık modlarında kapatılıyor olabilir. Uygulamada ayar yoksa belki kısayolu falan vardır ona göre onu araştıracağım.

Zaten kendi klavyemden attığımı belirttim. Uygulamadaki ayarları görmek için klavyeye sahip olmanız gerekiyor.

Neyse diğer menülerin de ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?
Uygulamada ayar yoksa belki kısayolu falan vardır ona göre onu araştıracağım.
1751732894156.webp

1751732902509.webp

1751732912352.webp

1751732918435.webp

Zaten kendi klavyemden attığımı belirttim. Uygulamadaki ayarları görmek için klavyeye sahip olmanız gerekiyor. Fark ettiyseniz uygulama arayüzleri de tasarım hariç benzer.

Neyse diğer menülerin de ekran görüntüsünü paylaşır mısınız? Ayrıca farklı ışık modları seçip de kontrol edin. Uyku modu spesifik ışık modlarında kapatılıyor olabilir. Uygulamada ayar yoksa belki kısayolu falan vardır ona göre onu araştıracağım.
menüler bu şekilde hocam klavye şuan kablo ile bağlı zaten

Uygulamanın US sürümünü indirip oradan bakabilir misin? Türkçe uygulamasının sürümü eski.

PDF falan arıyorum da bir şey bulamadım. Belki FN+ kombinasyonu ile kapatılıyor olabilir. Bulursam yazacağım, ama yabancı uygulamada da yoksa kapatmanın yolu olmayabilir. Kablosuz diye bu özelliği eklemişler. Ama galiba kablo takılınca açık kalmasını akıl etmemişler gibi duruyor.

Uygulamanın US sürümünü indirip oradan bakabilir misin? Türkçe uygulamasının sürümü eski.

PDF falan arıyorum da bir şey bulamadım. Belki FN+ kombinasyonu ile kapatılıyor olabilir. Bulursam yazacağım, ama yabancı uygulamada da yoksa kapatmanın yolu olmayabilir. Kablosuz diye bu özelliği eklemişler. Ama galiba kablo takılınca açık kalmasını akıl etmemişler gibi duruyor.
tamamdır hocam deniyorum şimdi us sürümünü

hocam us sürümünü yükledim fakat şimdi klavyeyi algılamadı

Diğer sürücüyü kaldırıp, sonra sistemi yeniden başlatıp dener misin? Yine olmazsa US sürücüsünü kaldırıp tekrar yükleyin.

Diğer sürücüyü kaldırıp, sonra sistemi yeniden başlatıp dener misin? Yine olmazsa US sürücüsünü kaldırıp tekrar yükleyin.
hocam denedimde algılamadı yine geri yüklledim kablosuz da deneyeyim dedim aynı bu sorun kablosuz kullanıncada var ışığın kapanması hoş olmuyor yinede ilgin için teşekkür ederim