Detaylar
Kim cevapladı?Bağlantıdan uygulamasını indirin.
Klavye bende olmadığından kendi klavye uygulamamdan görsel bırakıyorum. Kabaca ışık ayarlarını bulup Sleep(uyku) yazan ayarı never veya kapalı yapmanız yeterli olacaktır. Eğer anlamazsanız uygulama içerisinden görseller atın yardımcı oluruz.
Klavye bende olmadığından kendi klavye uygulamamdan görsel bırakıyorum. Kabaca ışık ayarlarını bulup Sleep(uyku) yazan ayarı never veya kapalı yapmanız yeterli olacaktır. Eğer anlamazsanız uygulama içerisinden görseller atın yardımcı oluruz.
Bağlantıdan uygulamasını indirin.
Klavye bende olmadığından kendi klavye uygulamamdan görsel bırakıyorum. Kabaca ışık ayarlarını bulup sleep(uyku) yazan ayarı never veya kapalı yapmanız yeterli olacaktır. Eğer anlamazsanız uygulama içerisinden görseller atın yardımcı oluruz.
Eki Görüntüle 160679
Hocam benimki ile uyumlu en güncel driver attığınız görseldeki ile aynı değil.
Bağlantıdan uygulamasını indirin.
Eki Görüntüle 160679
Zaten kendi klavyemden attığımı belirttim. Uygulamadaki ayarları görmek için klavyeye sahip olmanız gerekiyor. Fark ettiyseniz uygulama arayüzleri de tasarım hariç benzer.
Neyse diğer menülerin de ekran görüntüsünü paylaşır mısınız? Ayrıca farklı ışık modları seçip de kontrol edin. Uyku modu spesifik ışık modlarında kapatılıyor olabilir. Uygulamada ayar yoksa belki kısayolu falan vardır ona göre onu araştıracağım.
Neyse diğer menülerin de ekran görüntüsünü paylaşır mısınız? Ayrıca farklı ışık modları seçip de kontrol edin. Uyku modu spesifik ışık modlarında kapatılıyor olabilir. Uygulamada ayar yoksa belki kısayolu falan vardır ona göre onu araştıracağım.
Zaten kendi klavyemden attığımı belirttim. Uygulamadaki ayarları görmek için klavyeye sahip olmanız gerekiyor.
Neyse diğer menülerin de ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?
Uygulamada ayar yoksa belki kısayolu falan vardır ona göre onu araştıracağım.
menüler bu şekilde hocam klavye şuan kablo ile bağlı zatenZaten kendi klavyemden attığımı belirttim. Uygulamadaki ayarları görmek için klavyeye sahip olmanız gerekiyor. Fark ettiyseniz uygulama arayüzleri de tasarım hariç benzer.
Uygulamanın US sürümünü indirip oradan bakabilir misin? Türkçe uygulamasının sürümü eski.
PDF falan arıyorum da bir şey bulamadım. Belki FN+ kombinasyonu ile kapatılıyor olabilir. Bulursam yazacağım, ama yabancı uygulamada da yoksa kapatmanın yolu olmayabilir. Kablosuz diye bu özelliği eklemişler. Ama galiba kablo takılınca açık kalmasını akıl etmemişler gibi duruyor.
PDF falan arıyorum da bir şey bulamadım. Belki FN+ kombinasyonu ile kapatılıyor olabilir. Bulursam yazacağım, ama yabancı uygulamada da yoksa kapatmanın yolu olmayabilir. Kablosuz diye bu özelliği eklemişler. Ama galiba kablo takılınca açık kalmasını akıl etmemişler gibi duruyor.
tamamdır hocam deniyorum şimdi us sürümünüUygulamanın US sürümünü indirip oradan bakabilir misin? Türkçe uygulamasının sürümü eski.
hocam us sürümünü yükledim fakat şimdi klavyeyi algılamadıUygulamanın US sürümünü indirip oradan bakabilir misin? Türkçe uygulamasının sürümü eski.
hocam denedimde algılamadı yine geri yüklledim kablosuz da deneyeyim dedim aynı bu sorun kablosuz kullanıncada var ışığın kapanması hoş olmuyor yinede ilgin için teşekkür ederimDiğer sürücüyü kaldırıp, sonra sistemi yeniden başlatıp dener misin? Yine olmazsa US sürücüsünü kaldırıp tekrar yükleyin.
Yeni konular
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
Yeni mesajlar
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347