HielLife

Uzman
Merhaba değerli arkadaşlar, ben Gamepower Gasket Elite X klavyemi kullanıyorum ve knob tuşunun rengini değiştirmek istiyorum fakat bir türlü bulamıyorum.
  • FN + tuş kombinasyonlarıyla genel RGB ışık modlarını değiştirebiliyorum, ancak knob tuşunun rengini değiştirme seçeneğini bulamıyorum.
  • LCD ekran veya yazılım üzerinden knob tuşuna özel renk ayarı yapmak mümkün görünmüyor.
  • Forumlarda ve yorumlarda Advanced / Custom Lighting modunda knob rengi değiştirilebildiği ile ilgili paylaşımlar yapılmış, ancak ben uygulama veya yazılım üzerinde bunu bulamadım.

Merhaba değerli arkadaşlar, ben Gamepower Gasket Elite X klavyemi kullanıyorum ve knob tuşunun rengini değiştirmek istiyorum fakat bir türlü bulamıyorum.
  • FN + tuş kombinasyonlarıyla genel RGB ışık modlarını değiştirebiliyorum, ancak knob tuşunun rengini değiştirme seçeneğini bulamıyorum.
  • LCD ekran veya yazılım üzerinden knob tuşuna özel renk ayarı yapmak mümkün görünmüyor.
  • Forumlarda ve yorumlarda Advanced / Custom Lighting modunda knob rengi değiştirilebildiği ile ilgili paylaşımlar yapılmış, ancak ben uygulama veya yazılım üzerinde bunu bulamadım.
Gamepower Gasket Elite X klavyenizde knob tuşunun rengini değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Yazılımı İndirin ve Kurun: Eğer henüz yapmadıysanız, Gamepower klavye yazılımını Gamepower’ın resmi web sitesinden indirin ve bilgisayarınıza kurun.

2. Yazılımı Açın: Kurulum tamamlandıktan sonra, Gamepower yazılımını başlatın.

3. Profile Seçimi: Yazılımda, klavyeniz için mevcut profillerden birini seçin veya yeni bir profil oluşturun.

4. Aydınlatma Ayarlarını Bulun: Yazılım arayüzünde aydınlatma ayarlarını ve RGB kontrol seçeneklerini bulmalısınız. Genellikle "Lighting" veya "RGB" başlığı altında bulunur.

5. Advanced / Custom Lighting Modu:
- Bu modun aktif olduğundan emin olun.
- Genellikle burada farklı tuş gruplarını ve tek tek tuşları seçme imkanınız vardır.

6. Knob Tuşunu Seçin: Aydınlatma ayarları içinde knob tuşunu bulup seçin. Renk değişimi yapabilmek için knob tuşuna tıkladığınızda, o tuşun ayarlarının açılması gerekir.

7. Renk Seçimi ve Uygula:
- Knob tuşunun rengini değiştirmek için istediğiniz rengi seçin. Dilediğiniz RGB değerlerini veya renk paletini kullanarak ayarlamalar yapabilirsiniz.
- Değişiklikleri uygulamak için yazılımın sağ üst köşesinde bulunan "Apply" veya "Uygula" butonuna tıklayın.

8. Konfigürasyonu Test Edin: Ayarlamalardan sonra klavyenizin göz atın ve knob tuşunun renginin değiştiğinden emin olun.

Eğer yukarıdaki adımlar işinize yaramazsa veya yazılımda knob tuşunu seçemiyorsanız, burada detaylı bilgi almak için HielLife ile iletişime geçmenizi öneririm.