318i

Uzman
Zamanında indirimini kaçırdım oyunu bitirmiştim fakat online oynamak için almayı düşünüyorum GameSatış diye bir sitede buldum satıcı.
Güvenilir görünüyordu ve bir sürü işlem yapmıştı fakat 25 TL diğer satıcılara göre aşırı ucuz geldi kendisinden daha önce alışveriş yapan var mıdır?

Zamanında indirimini kaçırdım oyunu bitirmiştim fakat online oynamak için almayı düşünüyorum GameSatış diye bir sitede buldum satıcı.
Güvenilir görünüyordu ve bir sürü işlem yapmıştı fakat 25 TL diğer satıcılara göre aşırı ucuz geldi kendisinden daha önce alışveriş yapan var mıdır?

Online oynayamazsınız bundan hocam. Sadece offline. Mailli hesap alırsanız online oynayabilirsiniz.

Online oynayamazsınız bundan hocam. Sadece offline. Mailli hesap alırsanız online oynayabilirsiniz.

Zaten mailli hesap kendisi soscial club hesabı falanda vereceğim yazmış.

Hesap olarak verildiği için ben güvenmezdim. Zaten Epic Games hesabı olarak veriliyor muhtemelen Epic Games oyunu ücretsiz dağıttığı zamanlarda açılan hesaplardan biridir.

Siteyle alakalı bir sorun yaşanınca siteye şikayet edilebilir diyordu bazı kişiler site gerçekten bunlarla ilgileniyor mu peki.

Zaten mailli hesap kendisi soscial club hesabı falanda vereceğim yazmış.
1732557826884.webp

Bu tür alışverişlerde mail genelde 2-3 güne patlıyor bilginize. Ben olsam ilk maili ile teslim yapan birisinden paylaşımsız bir ilandan satın alırdım.