Mirexol Başarılı Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 39 Beğeniler 6 11 Temmuz 2026 #1 Bol satışı ve beğenisi olan onaylı satıcılardan CS2 hesabı almayı düşünüyorum, alınır mı?
Akif 6 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 3.254 Çözümler 8 Beğeniler 2.592 11 Temmuz 2026 #2 Alınır alınır. Sonra güven faktörü düşük olup hilelerle oynarsın. Tavsiye etmiyorum.
sirius 91 Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.876 Makaleler 9 Çözümler 41 Beğeniler 2.518 11 Temmuz 2026 #3 Gereksiz olur. 15 dolar verip 2 ay düzenli haftalık drop düşürseniz çıkarır zaten parasını.
KS KS Mirexol Başarılı Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 39 Beğeniler 6 11 Temmuz 2026 #4 Akif dedi: Alınır alınır. Sonra güven faktörü düşük olup hilelerle oynarsın. Tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Steam'den aldığım sıfır hesabında güven faktörü düşük ve yükseltmek neredeyse imkansız oluyor o yüzden ikinci el madalyalı hesaplara yöneldim. sirius dedi: Gereksiz olur. 15 dolar verip 2 ay düzenli haftalık drop düşürseniz çıkarır zaten parasını. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi aldığım sıfır hesabın güven faktörü düşük ve yükseltemiyorum, o yüzden madalyalı 2. el hesaplara yöneldim.
Akif dedi: Alınır alınır. Sonra güven faktörü düşük olup hilelerle oynarsın. Tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... Steam'den aldığım sıfır hesabında güven faktörü düşük ve yükseltmek neredeyse imkansız oluyor o yüzden ikinci el madalyalı hesaplara yöneldim. sirius dedi: Gereksiz olur. 15 dolar verip 2 ay düzenli haftalık drop düşürseniz çıkarır zaten parasını. Genişletmek için tıkla... Hocam kendi aldığım sıfır hesabın güven faktörü düşük ve yükseltemiyorum, o yüzden madalyalı 2. el hesaplara yöneldim.
sirius 91 Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.876 Makaleler 9 Çözümler 41 Beğeniler 2.518 11 Temmuz 2026 #5 Mirexol dedi: Steam'den aldığım sıfır hesabında güven faktörü düşük ve yükseltmek neredeyse imkansız oluyor o yüzden ikinci el madalyalı hesaplara yöneldim. Hocam kendi aldığım sıfır hesabın güven faktörü düşük ve yükseltemiyorum, o yüzden madalyalı 2. el hesaplara yöneldim. Genişletmek için tıkla... Bir süre resmi eşleştirme yerine topluluk sunucuları ve FACEIT'te takılın. Yazılı sohbetle muhattap olmayın ve sesli sohbette sadece info verin.
Mirexol dedi: Steam'den aldığım sıfır hesabında güven faktörü düşük ve yükseltmek neredeyse imkansız oluyor o yüzden ikinci el madalyalı hesaplara yöneldim. Hocam kendi aldığım sıfır hesabın güven faktörü düşük ve yükseltemiyorum, o yüzden madalyalı 2. el hesaplara yöneldim. Genişletmek için tıkla... Bir süre resmi eşleştirme yerine topluluk sunucuları ve FACEIT'te takılın. Yazılı sohbetle muhattap olmayın ve sesli sohbette sadece info verin.
Captain Skriniar 91 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.016 Beğeniler 623 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 11 Temmuz 2026 #6 Mirexol dedi: Hocam kendi aldığım sıfır hesabın güven faktörü düşük ve yükseltemiyorum, o yüzden madalyalı 2. el hesaplara yöneldim. Genişletmek için tıkla... Atışmaya girmeyin diyeceğimde çok zor Ruslar sayesinde. Büyük ihtimal benimde yerlerde. Sakin kalmaya çalışın zamanla yükselir zaten.
Mirexol dedi: Hocam kendi aldığım sıfır hesabın güven faktörü düşük ve yükseltemiyorum, o yüzden madalyalı 2. el hesaplara yöneldim. Genişletmek için tıkla... Atışmaya girmeyin diyeceğimde çok zor Ruslar sayesinde. Büyük ihtimal benimde yerlerde. Sakin kalmaya çalışın zamanla yükselir zaten.
Akif 6 Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 3.254 Çözümler 8 Beğeniler 2.592 11 Temmuz 2026 #7 @Mirexol, güven faktörü düşük başlamıyor yeni hesapta. Ortalamayla başlıyor. Ayrıca sezon sıfırlandı, güven faktörleri de sıfırlandı. Normal şekilde oynarsan güven faktörün yükselir zatne.
@Mirexol, güven faktörü düşük başlamıyor yeni hesapta. Ortalamayla başlıyor. Ayrıca sezon sıfırlandı, güven faktörleri de sıfırlandı. Normal şekilde oynarsan güven faktörün yükselir zatne.