Gereksiz olur. 15 dolar verip 2 ay düzenli haftalık drop düşürseniz çıkarır zaten parasını.

Alınır alınır. Sonra güven faktörü düşük olup hilelerle oynarsın. :D Tavsiye etmiyorum.
Steam'den aldığım sıfır hesabında güven faktörü düşük ve yükseltmek neredeyse imkansız oluyor o yüzden ikinci el madalyalı hesaplara yöneldim.

Gereksiz olur. 15 dolar verip 2 ay düzenli haftalık drop düşürseniz çıkarır zaten parasını.
Hocam kendi aldığım sıfır hesabın güven faktörü düşük ve yükseltemiyorum, o yüzden madalyalı 2. el hesaplara yöneldim.

Steam'den aldığım sıfır hesabında güven faktörü düşük ve yükseltmek neredeyse imkansız oluyor o yüzden ikinci el madalyalı hesaplara yöneldim.

Hocam kendi aldığım sıfır hesabın güven faktörü düşük ve yükseltemiyorum, o yüzden madalyalı 2. el hesaplara yöneldim.
Bir süre resmi eşleştirme yerine topluluk sunucuları ve FACEIT'te takılın. Yazılı sohbetle muhattap olmayın ve sesli sohbette sadece info verin.

Atışmaya girmeyin diyeceğimde çok zor Ruslar sayesinde. Büyük ihtimal benimde yerlerde. Sakin kalmaya çalışın zamanla yükselir zaten.

@Mirexol, güven faktörü düşük başlamıyor yeni hesapta. Ortalamayla başlıyor. Ayrıca sezon sıfırlandı, güven faktörleri de sıfırlandı. Normal şekilde oynarsan güven faktörün yükselir zatne.