- Makaleler
- 5
Reddit'ten firmayı etiketleyerek bir konu açın veya Discord kanallarına katılıp sorunu paylaşın. Yardımcı oluyorlar gördüğüm kadarıyla.
Bu bir sorun mu hocam iade etme hakkım var.Hocam bilgim yok bende bir sorun çıkmadı, arkadaşın dediği gibi reddit veya discorddan sunucularına girip yazarsanız veya mail atarsanız yardımcı olurlar
Çözülemeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum ama içiniz rahat etmezse iade düşünebilirsiniz. Dediğim gibi çok hızlı yardım ediyorlar sunucularında, iade hakkı amazondan aldıysanız zaten sanırsam 1 aydı önce bakıp sonra devam ederse iade daha mantıkll olacaktır
Vallahi anlayamadım. İsterseniz aldığınız yerle de bir görüşün olmadı iade veya değişim yaparsınız. Kontrolcü çok güzel çünkü. Bir süredir ben de bu kontrolcüyü araştırıyorum, 9. nesil Xbox kolumu satışa çıkardım, satabilirsem bundan alacağım, forumlarda bu tür bir soruna denk gelmedim, hatta hemen hemen hiç sorun yorumuna da denk gelmedim. Alan çoğu kişi memnundu.
İade talebi açıyorum o zaman sol analogda kararma da mevcut videoda belli oluyor.Çözülemeyecek bir şey olduğunu düşünmüyorum ama içiniz rahat etmezse iade düşünebilirsiniz. Dediğim gibi çok hızlı yardım ediyorlar sunucularında, iade hakkı amazondan aldıysanız zaten sanırsam 1 aydı önce bakıp sonra devam ederse iade daha mantıkll olacaktır
İade talebi açıyorum o zaman sol analogda kararma da mevcut videoda belli oluyor.
Sildim değişmedi. Bariz bir renk farkı var hocam sol analog sağ analog arasında.11 günde kendi kendine nasıl kararıyor hocam plastik malzeme? Leke olmuştur. Islak mendille silmeyi deneyin. Bu arada iade hakkınızı kullanın gönderin gitsin, olmadı tekrar alırsınız veya satıcıyla görüşün değişim talep edin. Servis vs. işlerine girmeyin ama. Değişim yoksa direkt iade.
Sildim değişmedi. Bariz bir renk farkı var hocam sol analog sağ analog arasında.
Değişim yaparlar mı sizce? Gizala'dan aldım.