KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 24 Nisan 2025 #21 ExellionTR dedi: Hocam ne yaptınız var mı bir gelişme? Genişletmek için tıkla... Hocam yazacaktım yazmayı unutmuşum. Direkt değişim istiyorum dedim onayladılar. Cuma günü kargoya verdim. Salı sıfır kol elime ulaştı.
ExellionTR dedi: Hocam ne yaptınız var mı bir gelişme? Genişletmek için tıkla... Hocam yazacaktım yazmayı unutmuşum. Direkt değişim istiyorum dedim onayladılar. Cuma günü kargoya verdim. Salı sıfır kol elime ulaştı.
ExellionTR Başarılı Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 1.267 Çözümler 5 Beğeniler 1.174 24 Nisan 2025 #22 Afterbyte dedi: Hocam yazacaktım yazmayı unutmuşum. Direkt değişim istiyorum dedim onayladılar. Cuma günü kargoya verdim. Salı sıfır kol elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Çok iyi haber. Güle güle kullanın. Bir sorun yaşamadınız değil mi yeni gelen kolda? Ben de Xbox kolunu sattım, Cyclone 2 sipariş edeceğim.
Afterbyte dedi: Hocam yazacaktım yazmayı unutmuşum. Direkt değişim istiyorum dedim onayladılar. Cuma günü kargoya verdim. Salı sıfır kol elime ulaştı. Genişletmek için tıkla... Çok iyi haber. Güle güle kullanın. Bir sorun yaşamadınız değil mi yeni gelen kolda? Ben de Xbox kolunu sattım, Cyclone 2 sipariş edeceğim.
KS KS Afterbyte Bilgin Gelişen Oyun Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 2.887 Makaleler 5 Çözümler 101 Beğeniler 1.605 24 Nisan 2025 #23 ExellionTR dedi: Çok iyi haber. Güle güle kullanın. Bir sorun yaşamadınız değil mi yeni gelen kolda? Ben de Xbox kolunu sattım, Cyclon'e 2 sipariş edeceğim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Gamepad ile oyun oynamadım fazla 1 saat kadar oynadım şarjı Full'e yakındı. Gamepad'da sorun yoktu. Şarj standını test etmedim daha.
ExellionTR dedi: Çok iyi haber. Güle güle kullanın. Bir sorun yaşamadınız değil mi yeni gelen kolda? Ben de Xbox kolunu sattım, Cyclon'e 2 sipariş edeceğim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Gamepad ile oyun oynamadım fazla 1 saat kadar oynadım şarjı Full'e yakındı. Gamepad'da sorun yoktu. Şarj standını test etmedim daha.