talongod

Yetkin
Makaleler
5
Gaming.Gen.TR firması da artık GameGaraj gibi kendilerine özgü bir markayla laptop satıyor. Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Sizce, GameGaraj laptoplar bu kadar revaçtayken bu markanın kötü laptoplar çıkarma ihtimali başlangıçtan itibaren bir çöküş olmaz mı?

Bana soracak olursanız, çıktığı günden itibaren fiyat/performans dengesini kullanıcı dostu yaparlarsa GameGaraj markasını geçerler.

Ürünlerin iç dizaynları Clevo cihazlara çok benziyor.. Soğutma performansı olarak çok da mutlu edecek diyemem. Bunu zaman gösterecek bakalım.

1764181442586.webp

Asıl önemli olan kullanıcıların ilk görüşleri/yorumları.

Son düzenleme:
Gaming.Gen.TR firması da artık GameGaraj gibi kendilerine özgü bir markayla laptop satıyor. Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Sizce, GameGaraj laptoplar bu kadar revaçtayken bu markanın kötü laptoplar çıkarma ihtimali başlangıçtan itibaren bir çöküş olmaz mı?

Bana soracak olursanız, çıktığı günden itibaren fiyat/performans dengesini kullanıcı dostu yaparlarsa GameGaraj markasını geçerler.

Ürünlerin iç dizaynları Clevo cihazlara çok benziyor, büyük ihtimalle de Clevo. Soğutma performansı olarak çok da mutlu edecek diyemem. Bunu zaman gösterecek bakalım.

Müşteri hizmetleri çok kötü. Ben bunun alınıp herhangi bir kişiyi mağdur etmesini istemem açıkçası. Çünkü sorun olunca muhatap bulamayacaklar.

Ürünlerin iç dizaynları Clevo cihazlara çok benziyor, büyük ihtimalle de Clevo. Soğutma performansı olarak çok da mutlu edecek diyemem. Bunu zaman gösterecek bakalım.

Bu dizayn daha çok Tongfang'a benziyor ama bilemedim şu an barebone kit üreten markalar arasında bir laptop alacak olsam Clevo tercih etmezdim.

Erken konuşmak hep kolay olacaktır. Umarım iyi bir marka olur. Hep aynı modelleri önermekten sıkıldık.