Konuda bahsi geçen modellerde sizin attığınız bu modelde Clevo değil, alakası bile yok. Başlıkta iç yapısı atılan cihaz Tongfang (Uniwill) X6RP55xU kasa, sizin attığınız model ise yekpare BYD kasa. Clevo / BYD / Tongfang diye ayrım yapmakta artık mantıksız, her üreticinin oldukça iyi modelleri olabiliyor (BYD N18QA2 kasalar, 3 fan + sıvı soğutmalı Tongfang kasalar ve X580 serisi Clevo kasalar gibi gibi). BYD benim gözümde diğer ikisine göre üretim konusunda daha temiz çalışıyor, uygun fiyattan gelirse önerebilirim. GameRaider modellerin PTM7950 ile gelip gelmediğini daha teyit edemedim ayrıca, markada bilgi vermeye yanaşmıyor nedense. Umarım PTM7950 seçeneği ile gelmiştir (GPU için çokta etkili olduğu söylenemez ama 14900HX ve benzeri işlemcileri ideal sıcaklıklarda tutar).

Konuda bahsi geçen modellerde sizin attığınız bu modelde Clevo değil, alakası bile yok. Başlıkta iç yapısı atılan cihaz Tongfang (uniwill) X6RP55xu kasa, sizin attığınız model ise yekpare byd kasa. Clevo / byd / Tongfang diye ayrım yapmakta artık mantıksız, her üreticinin oldukça iyi modelleri olabiliyor (byd N18QA2 kasalar, 3 fan + sıvı soğutmalı Tongfang kasalar ve X580 serisi Clevo kasalar gibi gibi). Byd benim gözümde diğer ikisine göre üretim konusunda daha temiz çalışıyor, uygun fiyattan gelirse önerebilirim. Gameraider modellerin PTM7950 ile gelip gelmediğini daha teyit edemedim ayrıca, markada bilgi vermeye yanaşmıyor nedense. Umarım PTM7950 seçeneği ile gelmiştir (GPU için çok da etkili olduğu söylenemez ama 14900HX ve benzeri işlemcileri ideal sıcaklıklarda tutar).

Bu kasa bilgilerini nereden alıyorsunuz hocam maşallah.

Bu kasa bilgilerini nereden alıyorsunuz hocam maşallah.
Genelde BIOS dosyaları veya anakart hakkında olan şematik RAR dosyalarını inceleyip UEFITool ve BoardView programları üzerinden kendi listeme derliyorum bilgileri. Zaten yaklaşık 4300 küsür modelin anakart / kasa modelleri elimde mevcut (çoğu 2022 öncesi veriler olsada), yanlış hatırlamıyorsam bazı incelemelerde Game Garaj gibi Tongfang kasa kullanan markaların kapak kısmında hangi kasa kullanıldıklarına değiniliyordu. Sizde oradan bakabilirsiniz en kötü, iltifat olarak kabul edip teşekkür ediyorum.

Genelde BIOS dosyaları veya anakart hakkında olan şematik RAR dosyalarını inceleyip uefıtool ve boardview programları üzerinden kendi listeme derliyorum bilgileri. Zaten yaklaşık 4300 küsur modelin anakart / kasa modelleri elimde mevcut (çoğu 2022 öncesi veriler olsa da), yanlış hatırlamıyorsam bazı incelemelerde GameGaraj gibi Tongfang kasa kullanan markaların kapak kısmında hangi kasa kullanıldıklarına değiniliyordu. Sizde oradan bakabilirsiniz en kötü, iltifat olarak kabul edip teşekkür ediyorum.

Genelde BIOS dosyaları veya anakart hakkında olan şematik RAR dosyalarını inceleyip uefıtool ve boardview programları üzerinden kendi listeme derliyorum bilgileri. Zaten yaklaşık 4300 küsur modelin anakart / kasa modelleri elimde mevcut (çoğu 2022 öncesi veriler olsa da), yanlış hatırlamıyorsam bazı incelemelerde GameGaraj gibi Tongfang kasa kullanan markaların kapak kısmında hangi kasa kullanıldıklarına değiniliyordu. Sizde oradan bakabilirsiniz en kötü, iltifat olarak kabul edip teşekkür ediyorum.

Merhaba acaba gameraider ignia 5070 Ti modeli hakkında ne düşünüyorsunuz şu an, beklentilerinizi karşıladı mi? Satın almayı düşünüyorum da.