25457
Uzman
Attığınız linklerde 70.000 TL'ye laptoplar var, eğer 70.000 TL civarına çıkabiliyorsanız 5070 tarzı bulabilirsiniz.
Attığınız linklerde 70.000 TL'ye laptoplar var, eğer 70.000 TL civarına çıkabiliyorsanız 5070 tarzı bulabilirsiniz.
Aşağıdakilerden hangisi alınmalı? Dürüst olarak cevaplarsanız sevinirim. Bir kere alacağız sonuçta. İyi bir şey almak gerekiyor. Günümüzdeki bütün oyunları açarsa iyi olur. Akıcı oynamak isteriz oyunları. Donma kasma vesaire olmasın. Bu siteler harici başka yer önermeyiniz.
Herkesin bilgin gibi "aşırı pahalı" falan diyorlar, anlam veremiyorum.
Arkadaşın attığı sitelere bakılırsa senetli, elden taksitli alışveriş sitesi bunlar; demek ki adam kredi kartına taksit yapmak istemiyor ya da kredi kartı yok. Ya da o kadar limitli kredi kartı yok, her neyse.
Bu sitelerdeki bu fiyatlar normal, çünkü aracı alışveriş sitesi bunlar.
Adamın size attığı siteden uygun olan bir laptopu seçin geçin; niye zorla "bunlar pahalı, bütçeyi biraz daha arttır şunu al" diyorsunuz ki?
Konudan hiçbir şey anlamadım, tekrardan sorma ihtiyacı duyuyorum. Tam bütçe nedir? Sıfır almayı düşünmüyor musunuz?
Çünkü konu ile alakalı olarak istediğimiz yorumu yapmakta serbestiz. Birisi 25K'ya 3060 mı alsam 30K'ya 4060 mı dediğinde hayır ikisini de almamalısın çünkü 5060 15K'ya bulunabiliyor dediğimize de itiraz edecek misiniz? Sanmıyorum. Bu da benzer bir durum.
Arkadaşın attığı ürünler hiçbir şart ile alınmaya değmeyecek fahiş fiyatlı ve kazık ürünler zaten elden senet olayı resmen resmi tefecilik kimsenin bulaşmaması gerekiyor. Elden senet firmaları inanılmaz kötü müşteri memnuniyetine sahip firmalar hani fiyatı uygun olsa dahi buradan ürünü alırsa yarın öbür gün servis değişim/iade kararı verirse süründürürler.
Kredi kartına taksit yapmak istemiyorsa örneğin Hepsiburada online başvuru ile kredi veriyor ve eminim bu kazıkçılardan ucuza gelir bunun dışında bankalar selam verene zaten kredi kartı veriyor. Hadi bu da yok diyelim 12 taksit ile 70k para ödeyeceğine 2 ay dişini sıkıp 20k biriktirse zaten istediği ürünün temiz ikinci elini ya da 3 ay biriktirse sıfırını alır. Fazladan 40k vermeyi savunmanın manası nedir cidden anlamıyorum.
Son olarak şunu da söylemem lazım arkadaşın diğer yorumlarını okursan diğer sitelerden ne kadara geleceğini sorup hatta yurt dışından ürün almanın mantıklı olup olmadığını dahi sorguladı belki de sizin dediğiniz gibi değil de sadece buradaki ürün fiyatlarının diğer yerlerden çok farklı olduğunu fark edecek bilgiye sahip olmayan, araştırmamış bir arkadaşımızdı ve bizim cevaplarımız ile aydınlandı ve doğru yolu buldu? İnsanların okuma yazma becerisini sorgulamak size düşmedi. Eğer amacınız gerçekten başlığı açan kişinin yardım alması olsaydı ona yardım ederdiniz diğer yorum yapıp yardım etmek isteyen insanlara sataşmazdınız.
Arkadaşın son mesajı "mantıklı" mı oldu; ortada ne aydınlanma var ne de doğru yolu bulma vakası var. Doğru yol? Kime göre neye göre de hangi akla doğruyu öğrettiğinizi düşünüyorsunuz?Son olarak şunu da söylemem lazım arkadaşın diğer yorumlarını okursan diğer sitelerden ne kadara geleceğini sorup hatta yurt dışından ürün almanın mantıklı olup olmadığını dahi sorguladı belki de sizin dediğiniz gibi değil de sadece buradaki ürün fiyatlarının diğer yerlerden çok farklı olduğunu fark edecek bilgiye sahip olmayan, araştırmamış bir arkadaşımızdı ve bizim cevaplarımız ile aydınlandı ve doğru yolu buldu?
Olay bundan ibaret. Dolmuş yine bilgin arkadaşlar "Hepsiburada'dan al, oradan al buradan al ucuza getirirsin; biraz daha üzerine koy şunu al"cılar.Sırf taksit var diye 30 bin TL'lik laptopu 70 bin TL'ye almak istiyor bir de liste atmış arasından hangisini alsın diye ben böyle anladım.
Çünkü akıl var mantık var değil mi? Aynı ürünü yarı fiyatına alabilecekken neden aynı ürünü 2 katına alsın. Ayrıca buraya yazmış fikir veriyoruz belkide bilgisi fazla yoktur diye.Herkesin bilgin gibi "aşırı pahalı" falan diyorlar, anlam veremiyorum.
Arkadaşın attığı sitelere bakılırsa senetli, elden taksitli alışveriş sitesi bunlar; demek ki adam kredi kartına taksit yapmak istemiyor ya da kredi kartı yok. Ya da o kadar limitli kredi kartı yok, her neyse.
Bu sitelerdeki bu fiyatlar normal, çünkü aracı alışveriş sitesi bunlar.
Adamın size attığı siteden uygun olan bir laptopu seçin geçin; niye zorla "bunlar pahalı, bütçeyi biraz daha arttır şunu al" diyorsunuz ki?