Serbest olman, konuyla alakasız yorum yapabileceğin anlamına gelmez. İyice çarpıtmışsın yazılarımı. Neymiş, elden senet olayı tefecilik ve kimsenin bulaşmaması gerekiyormuş, bu konuda haklı olabilirsin ama sadece bu konuda; iyice abart.
Elden taksitle birçok ürün aldığım oldu ve hiçbir sorun yaşamadım. Hepsiburada gibi alışveriş siteleri online başvuru ile kredi verebilir ama arkadaş buna uygun mu? Benim de üzerimde tonlarca kredi kartı ve 80 bin TL limit var iken yine elden taksite baktığım zamanlar oldu.
Arkadaşın son mesajı "mantıklı" mı oldu; ortada ne aydınlanma var ne de doğru yolu bulma vakası var. Doğru yol? Kime göre neye göre de hangi akla doğruyu öğrettiğinizi düşünüyorsunuz?
Olay bundan ibaret. Dolmuş yine bilgin arkadaşlar "Hepsiburada'dan al, oradan al buradan al ucuza getirirsin; biraz daha üzerine koy şunu al"cılar.
Çünkü 30'luk ürüne 70 verilmez bende Mac alacakken Hepsiburada preminum kart çıkartacaktım sonra Amazon taksit yapınca ihtiyaç duymadım. Bence ürünün fiyatını artırıp sonra faizsiz taksit diye satılan bu ürünler tamamen saçmalık.
@2242 hangi bankayı kullandığını söylersen taksit avantajlı ürün bulmaya çalışırız. Ayrıca ayıl ödeye bileceğiniz maksimum taksit tutarını belirtmenizi rica ederim.
Son düzenleme: