Mesela ROG Zephyrus G14 çok revaçta. Zephyrus'ların kendisi her zaman "tuğla" laptoplardan daha hafif ve ince olmuştur ama G14 bildiğin GPU'lu ultrabook.
İncecik oyuncu laptopları da var. Takoz gibi olanlar "desktop replacement" diye geçiyor. Onların amacı kesintisiz yüksek performans, kasa kadar güçlü olup gene de taşınması çok avantaj sağlayacak durumlarda kullanılıyor.
Konuda "spesifik" bir kullanım sebebi olmadığı için gaming laptop diyorum. İncecik oyuncu laptopları da var. MSI'ın GS laptopları, ASUS'da Zephyrus serisi gibi çoğaltılabilir örnekler.
Biri MacBook birisi Windows hocam yazılımları bile aynı değil ki, M3 çipi de gayet başarılı bir çip, kişi derse ben hem oyun oynarım hem iş yaparım o zaman bir şey diyemem ancak ben oyun oynamıyorsam tercihimi MacBook'tan yana yapardım.
Biri MacBook birisi Windows hocam yazılımları bile aynı değil ki, M3 çipi de gayet başarılı bir çip, kişi derse ben hem oyun oynarım hem iş yaparım o zaman bir şey diyemem ancak ben oyun oynamıyorsam tercihimi MacBook'tan yana yapardım.