moli Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 435 Çözümler 6 Beğeniler 291 Yer İzmir Dün 23:57 #1 Maaş hesabım Garanti olduğu için Bonus kategorisinden (platinum/gold dahil) bir kredi kartını aidatsız alabiliyorum, sizce ne almalıyım?
Maaş hesabım Garanti olduğu için Bonus kategorisinden (platinum/gold dahil) bir kredi kartını aidatsız alabiliyorum, sizce ne almalıyım?
Carlzberg 72 Başarılı Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 460 Beğeniler 269 Yer Bursa Bugün 00:24 #2 Platinum hocam direkt.
KS KS moli Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 435 Çözümler 6 Beğeniler 291 Yer İzmir Bugün 00:40 #3 Carlzberg dedi: Platinum hocam direkt. Genişletmek için tıkla... herhangi bir platinum okey midir? şeffaf bonusun platinumu hoşuma gitti onu almak istiyorum normal bonus platinum ile bir farkı varmıdır
Carlzberg dedi: Platinum hocam direkt. Genişletmek için tıkla... herhangi bir platinum okey midir? şeffaf bonusun platinumu hoşuma gitti onu almak istiyorum normal bonus platinum ile bir farkı varmıdır
Carlzberg 72 Başarılı Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 460 Beğeniler 269 Yer Bursa Bugün 00:42 #4 moli dedi: herhangi bir platinum okey midir? şeffaf bonusun platinumu hoşuma gitti onu almak istiyorum normal bonus platinum ile bir farkı varmıdır Genişletmek için tıkla... Yok hocam onlar tip mevzusu ben klasik olanını kullanıyorum. Özellikleri aynı.
moli dedi: herhangi bir platinum okey midir? şeffaf bonusun platinumu hoşuma gitti onu almak istiyorum normal bonus platinum ile bir farkı varmıdır Genişletmek için tıkla... Yok hocam onlar tip mevzusu ben klasik olanını kullanıyorum. Özellikleri aynı.
KS KS moli Yetkin Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 435 Çözümler 6 Beğeniler 291 Yer İzmir Bugün 00:43 #5 teşekkürler.
Carlzberg 72 Başarılı Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 460 Beğeniler 269 Yer Bursa Bugün 00:45 #6 moli dedi: teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. BonusFlaş uygulamasını da indirin, kampanya takipleri ve katılımları sadece oradan yapılıyor.
moli dedi: teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. BonusFlaş uygulamasını da indirin, kampanya takipleri ve katılımları sadece oradan yapılıyor.