Garanti Bonus limit başvuru süresi ne kadar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Veira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 644
  • Etiketler Etiketler
    limit süresi

Veira

Başarılı
Garanti Bonus Genç kredi kartını kullanıyorum. Dün limit başvurusu yaptım, genelde anında reddedilirdi fakat bu sefer değerlendirmeye alınmış. 1 gündür değerlendirmede. Bunun sonuçlanması ne kadar sürüyor? Değerlendirmeye alındığına göre onaylanma ihtimali yüksek midir?

Son reddin üstüne gelir belgesi göstermediyseniz %90 ret yer zaten.

Son reddin üstüne gelir belgesi göstermediyseniz %90 ihtimalle ret yer zaten.
Aktif gelirim yok. Limitim aşırı az, arkadaşlarla çıktığım bir günde bitiyor bile diyebilirim. Hayatında sigortalı işe girmemiş insanlara 300-400 bin liralık kartlar veriyor Garanti. Bankanın bonkör olduğu müşterilerden değilim sanırım ya da daha zaman var.

İfadeler: MEQ
Ben zamanımda artırabildiğim kadar artırdım 9600'den 347 binlere kadar yükselttim şimdi son limit olaylarından sonra 350 bile yapamıyorum. Gelir belgesi hiç beyan etmedim.

Neye göre limit dağıtıldığını bilmiyorum ancak geliriniz olmadan size verilen limiti artırmanız mümkün değil.

@BirForumcuKişi neden beğenmedi attınız?

Ben zamanımda artırabildiğim kadar artırdım 9600'den 347 binlere kadar yükselttim şimdi son limit olaylarından sonra 350 bile yapamıyorum. Gelir belgesi hiç beyan etmedim.
Darısı başıma diyeyim. Kartı alalı 1 yıl olacak, limit sabit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…