Veira

Başarılı
Garanti bankasında kredi kartım var. 1.300 TL limitim var ve bir türlü artmadı, 8 aydır kullanmaktayım. En son 3 ay önce limit başvurusu yapmıştım ve ret gelmişti. O günden beri kredi notu olumsuz etkilenir diye başvurmadım. Alakası var mıdır? Limit artması için önerileriniz varsa beklemekteyim. Otomatik limit artışı açık. Kredi notum 1.103 idi en son.

Son düzenleyen: Moderatör:
Etkilemez hocam. Kartı düzenli kullanıp para giriş çıkışı oldukça limitiniz yükselir biraz zamanla artar.

Hocam Findeks risk raporuna bakın, üstüme ödenmemiş birkaç borç vardı ödedikten 1 hafta sonra başvurdum gene red yedim fakat Findeks raporundan silinmemişti. Bir de art arda abanmayın limit arttırmaya kötü etkiliyor. Para giriş çıkışının iyi olması gerek.

Hocam Findeks risk raporuna bakın, üstüme ödenmemiş birkaç borç vardı ödedikten 1 hafta sonra başvurdum gene red yedim fakat Findeks raporundan silinmemişti. Bir de art arda abanmayın limit arttırmaya kötü etkiliyor. Para giriş çıkışının iyi olması gerek.
1.103 idi hocam en son. Biraz daha artsa iyi olur sanırım. Ödemediğim borcum olmadı şu ana kadar. Önerileriniz için sağ olun.

Teşekkürler hocam. 1.300 TL limit var ama bakiye ekleye ekleye her ay 4-5 bin TL harcıyorum en az. Arttırmazlarsa ayıp olur artık. :D
Bir anda artıyor hocam benimde uzun süre 2k'da kaldi bir sonra 35K yaptılar 1 ay olmadan 135 sonra 330 yaptılar artik yeter dedim. Garanti güzel limit veriyor kullanmaya devam edin zamanla artacaktır.

Garanti bankasında kredi kartım var. 1.300 TL limitim var ve bir türlü artmadı, 8 aydır kullanmaktayım. En son 3 ay önce limit başvurusu yapmıştım ve ret gelmişti. O günden beri kredi notu olumsuz etkilenir diye başvurmadım. Alakası var mıdır? Limit artması için önerileriniz varsa beklemekteyim. Otomatik limit artışı açık. Kredi notum 1.103 idi en son.

Garanti Bankası kredi kartı limit konusunda cimridir genelde kredi notu iyi veya çok iyi olan kişilere yüksek limit verebilir ve ret gelmesi olumsuz etkilemez.

Limit artırımı mantığı biraz garip işliyor. Garanti Bankası'ndan SMS ile gelen mesajda " Bankamızdaki gelirinize istinaden 630.000 TL kredi kartı limitiniz hazır. Mobil bankacılıktan girip hemen onaylayabilirsiniz." yazıyor. Bankaya benden habersiz para giriyor, çıkıyorda benim mi haberim olmuyor?

Çok fazla yaparsanız banka otomatik redde düşer, en iyisi sabretmek. Eğer bu limit yetmiyorsa müşteri temsilcisini arayıp "Limitim yetmiyor bu yüzden kredi kartımı kapatmak istiyorum" derseniz onlar limit başvurusu yapar ve onaylanır büyük ihtimalle.