wallywestr

Uzman
Merhaba. Normalde Wraith'ten Rawm ER21 Pro alacaktım ama Wraith garantisi konusunda çok şikayet okudum. Genel olarak sipariş sonrası destekten emin olamadığım için vazgeçtim. Yerine Gaming.gen.tr'den Mchose A7 Ultra modelini buldum, shape olarak Superlight 2 klonu sayılabileceği için mağazada Superlight denedim ve elime uygun geldi. Hem Gaming.gen.tr'yi garanti ve iade konusunda öven de gördüm. Garantisi nasıldır? Wraith'e göre daha mı güvenilirdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
A7 Ultra ER21 Pro yerine tercih edilebilecek bir mouse değil. Bütçe nedir?
Wraith'in garantisi Gaming.Gen.TR'den iyidir.
bütçe maks 3k. ve neden hocam? sensörü iyi ama özellikle superlight shapei hoşuma gitti. normalde ergo kullanıyorum ama bu shape rahatça geçebilirim gibi geldi. boyutu da iyi 125mm uzunluğu var elims tam geliyor. mesela scyrox öneriyorlar ama 118mm bu da çok küçük. wraith için de eğer ürün bozuk çıkarsa garanti yok gibi düşün diyor mağdur arkadaşlar.

Açıkçası Gaming.Gen.TR farede teknik bir sorun olduğunda nasıl destek veriyor bilmiyorum. Yaşayan varsa anlatsın ama bence yardımcı olmuyorlardır. Wraith'in desteğine karşı şikayet olsa da benim faremdeki sorunu 3-4 gün içinde halledip geri yolladılar.

Öyle bir şey yok hocam. ER21 Pro, hem MCU hem malzeme kalitesi olarak daha iyi bir mouse.
hocam peki sıkıntı çıkaracak kadar kötü mü a7 ultra mcusu? superlight shapei çok hoşuma gitti çünkü. sıkıntı çıkarmayacaksa bana çok fark etmez açıkçası çünkü mouselarda en önemli şey el rahatlığı diye düşünüyorum

hocam peki sıkıntı çıkaracak kadar kötü mü a7 ultra mcusu? superlight shapei çok hoşuma gitti çünkü. sıkıntı çıkarmayacaksa bana çok fark etmez açıkçası çünkü mouselarda en önemli şey el rahatlığı diye düşünüyorum
Mouse'da bana göre en önemli parça MCU. Yani sıkıntı çıkartmaz muhtemelen ama ER21 Pro gibi bir seçenek varken albenisi 0.

peki bu bütçede superlight shape mouse öneriniz var mıdır
Rawm ES21 Pro olabilir, benziyor ikisi.

Screenshot_2025-11-24-23-44-59-948-edit_com.android.chrome.webp
Onun harici bütçe 400 TL artarsa A9 Ultra. Hem özellikleri GPX 2 ile aynı, hem de shape aynı.