Detaylar
Kim cevapladı?duranforreal
Üstün
Swiftkey Klavye yapay zeka anlamında yeterli güzeldir.Samsung telefon için yapay zeka özelliği gelişmiş olan klavye arıyorum. Hangisini önerirsiniz veya başka alternatif önerileriniz var mı?
Yapay zekanın klavyede ne işi var Gboard kur mis. Yapay zeka kullanmadan da yaşayabiliyorduk.
Jorji
Uzman
- Makaleler
- 1
Samsung telefon için yapay zeka özelliği gelişmiş olan klavye arıyorum. Hangisini önerirsiniz veya başka alternatif önerileriniz var mı?
Samsung klavyenin yeterli oldugunu dusunuyorum. Yapay zeka destegi de mevcut.
Philologically
Yetkin
Belki 8 senedir Switfkey kullanıyorum. Özellikle Microsoft satın aldıktan sonra daha da güzel oldu. Tavsiyem her zaman o yöndedir. Ancak Galaxy Watch'a yüklenecekse Gboard en iyisi, telefon için Swiftkey.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Swiftkey can.
Gboard adamdır.Samsung telefon için yapay zeka özelliği gelişmiş olan klavye arıyorum. Hangisini önerirsiniz veya başka alternatif önerileriniz var mı?
Ömer Önder
Uzman
Üç klavyeyi de ayrı ayrı kullandım. Cihazında AI var ise ve klavyeden AI özelliklerini kullanıyosan Samsung kullan derim. Gboard saatlere de kurulabilen daha hafif ve pratik bir klavye. Swift de çok farklı değil. AI yoksa Gboard deneyebilirsin. Hem ayarlarını saklamak daha kolay ve pratik olur. Klavye, klavyedir çok bir olayı yok zaten.