Devrimci Kedi

Üstün
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü/İstanbul
Arkadaşlar gece ders çalışıyorum normalde ama çok uykum geliyor. Böyle bire ikiye kadar çalışmak istiyorum. Uyku düzenim biraz aksak çünkü testlerim geç bitiyor. O yüzden erken uyu gibi tavsiyeler vermezseniz iyi olur.

Uyumak, bilgilerin işlenmesinde kilit önem taşır ve emeklerinin boşa çıkmasının önüne geçer. Uyumayıp soru çözmek altı delik depoya su doldurmak için ücretsiz ek mesai yapmak gibidir.

Arkadaşlar gece ders çalışıyorum normalde ama çok uykum geliyor. Böyle bire ikiye kadar çalışmak istiyorum. Uyku düzenim biraz aksak çünkü testlerim geç bitiyor. O yüzden erken uyu gibi tavsiyeler vermezseniz iyi olur.

Saçmalık geldi yaptığınız. 22.00 gibi yatıp 04.00-05.00 gibi kalkmanız daha iyi. Hem uyku düzeniniz daha kaliteli hale gelir hem de ders çalışmaya bol bol vaktiniz olur.

Uyumak, bilgilerin işlenmesinde kilit önem taşır ve emeklerinin boşa çıkmasının önüne geçer. Uyumayıp soru çözmek altı delik depoya su doldurmak için ücretsiz ek mesai yapmak gibidir.
Konular yetişmiyor öyle de.

Okula gidiyorsan açığa aldırmaya çalış. Uyumak için vaktin olur böylece.

Nasıl yetişmiyor? Eğer uyumazsan yetişmiyorsa ya yöntem yanlıştır ya da zamanının çoğunu okul/dershane/etüt/, özel ders her ne görüyorsan o yiyordur. Konular yetişti sanıp her şeyi unuttuğunu fark etmek de uykusuz çalışmanın yan etkilerinden biri, ciddi anlamda delik depoyu doldurmak için uğraşırsın doldu sansan rahatlasan da arkanı döndüğünde diptekiler çoktan akıp gitmiş olur.