Gece uyurken saat takıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3586
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 48
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    gece saat
Ben uyurken Apple Watch’umu takıyorum. Sebebi de uyanmak için titreşimli alarm özelliğinden faydalanmak. Özellikle çok yorgun olduğum günlerde telefonun alarmını kapatıp yeniden uyuyakaldığım oluyor. Saat varken titreşimle fiziksel olarak da bir müdahalede bulunduğu için uyanması daha kolay oluyor.

Daha demin tam yatarken kolumu yatağın kenarına vurdum.

O7

Safir cam koymamaya devam et Apple.

Saat kullanmıyorum, telefon yanımda ama bu bilke bir hata. Yapmamak lazım aslında.

@3586 Ben de ilk zamalar meraktan birkaç hafta takmıştım. Bir süre uyurken sağlık takibi yaptıktan sonra çıkardım. Üzerine baskı uygulandığında yatarken bileğimi rahatsız ediyor. Zaten bir süre aynı verileri aldıktan sonra devamında uyurken takma gereği duymadım.

O7

Eki Görüntüle 66907

Safir cam cizilmeye karsi daha dayanikli olsa da darbelere karsi Gorilla Glass daha dayanikli. Yani bu vurma olayini safir cama sahip bir akilli saatte yasasaydin tuz buz olabilirdi.

O7

Eki Görüntüle 66907

Çok sırıtmıyor en azından hocam.

Akıllı asistan sağlık bilgilerimi değerlendiriyor o yüzden hocam.

Apple Watch almadan önce kesinlikle takmazdım fakat aldıktan sonra bu saati takmaya başladım. Ne zaman uyuduğumu, uykumun evrelerini vs. ölçmesi hoş bir özellik şahsen. Bu saati almadan önce kullandığım klasik saati uyurken takmamın da bir anlamı olmazdı zaten.
Alarmın saatte nasıl çalıştığını bilen varsa ve beni aydınlatabilirse çok sevinirim. Alarm kurduğumda telefondan da saatten de alarm sesi gelmedi geçen. Doktor randevusunu kaçıracaktım az kalsın.

Herhangi bir akıllı saate sahip değilim. Casio saatim var onu gece takmıyorum.

Ben uyumayı defalarca denedim fakat her seferinde rahatsız olup çıkardım. Sadece uyuyakaldığım zamanlarda kolumda kalıyor onun dışında saatimi genellikle eve girer girmez kolumdan çıkarıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…