- Makaleler
- 23
Olsa takarım.
Daha demin tam yatarken kolumu yatağın kenarına vurdum.Ben uyurken Apple Watch’umu takıyorum. Sebebi de uyanmak için titreşimli alarm özelliğinden faydalanmak. Özellikle çok yorgun olduğum günlerde telefonun alarmını kapatıp yeniden uyuyakaldığım oluyor. Saat varken titreşimle fiziksel olarak da bir müdahalede bulunduğu için uyanması daha kolay oluyor.
Safir cam cizilmeye karsi daha dayanikli olsa da darbelere karsi Gorilla Glass daha dayanikli. Yani bu vurma olayini safir cama sahip bir akilli saatte yasasaydin tuz buz olabilirdi.Daha demin tam yatarken kolumu yatağın kenarına vurdum.
O7
Eki Görüntüle 66907
Safir cam koymamaya devam et Apple.
Çok sırıtmıyor en azından hocam.Daha demin tam yatarken kolumu yatağın kenarına vurdum.
O7
Eki Görüntüle 66907
Safir cam koymamaya devam et Apple.
Akıllı asistan sağlık bilgilerimi değerlendiriyor o yüzden hocam.@3586 Ben de ilk zamalar meraktan birkaç hafta takmıştım. Bir süre uyurken sağlık takibi yaptıktan sonra çıkardım. Üzerine baskı uygulandığında yatarken bileğimi rahatsız ediyor. Zaten bir süre aynı verileri aldıktan sonra devamında uyurken takma gereği duymadım.