Deprem dışında kanat çırparsa uyuduğu ortamda loş bir ışık olsun ve fazla ses yapmamaya çalışın.Çıldırmak üzereyim adam gibi uyuyamıyorum. Gidiyorum banyoya kitliyorum bağırıyor, ışığı açık bırakıyorum cikliyor, ışığı kapatıyorum çırpınıyor. Yav gittim baktım acaba ağrısı yarası falan mı var diye, benden sağlam. Gece yarısı bir uyumadı. Sizce niye adam gibi durmuyor?
Evet arkadaşlar az önce Manisa'da deprem olmuş. Benim kuş genelde depremleri önceden biraz hareketlenerek haber verdiği için olmuş şimdi haberini gördüm![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Odamda genelde her zaman RGB LED yanar hafiften yani loş oluyor zaten. Bazen akropovic egzozlu arabalar dışında ölüm sessizliği var zaten.Deprem dışında kanat çırparsa uyuduğu ortamda loş bir ışık olsun ve fazla ses yapmamaya çalışın.
Beni mis gibi uykumdan uyandırdı geliyormuş demekHayvanlar depremi önceden hissederler ancak ellerinden bir şey gelmez. Çünkü elleri yoktur.
ali_ihsan21
Uzman
Çıldırmak üzereyim adam gibi uyuyamıyorum. Gidiyorum banyoya kitliyorum bağırıyor, ışığı açık bırakıyorum cikliyor, ışığı kapatıyorum çırpınıyor. Yav gittim baktım acaba ağrısı yarası falan mı var diye, benden sağlam. Gece yarısı bir uyumadı. Sizce niye adam gibi durmuyor?
Evet arkadaşlar az önce Manisa'da deprem olmuş. Benim kuş genelde depremleri önceden biraz hareketlenerek haber ver'tan Manisadaki depremi mi hissetti kuş?
Teksas'tan Manisadaki depremi mi hissetti kuş?Çıldırmak üzereyim adam gibi uyuyamıyorum. Gidiyorum banyoya kitliyorum bağırıyor, ışığı açık bırakıyorum cikliyor, ışığı kapatıyorum çırpınıyor. Yav gittim baktım acaba ağrısı yarası falan mı var diye, benden sağlam. Gece yarısı bir uyumadı. Sizce niye adam gibi durmuyor?
Evet arkadaşlar az önce Manisa'da deprem olmuş. Benim kuş genelde depremleri önceden biraz hareketlenerek haber verdiği için olmuş şimdi haberini gördüm![]()
Bursa hocam.
1,5 - 2 yaşlarında biri sevda diğeri cennet papağanı. Farklı türden olmaları Eminönü kazığı![]()
İkisi de aynı tür zaten. Cennet papağanı, sevda papağanının bir alt türü
- Makaleler
- 1
Çıldırmak üzereyim adam gibi uyuyamıyorum. Gidiyorum banyoya kilitliyorum bağırıyor, ışığı açık bırakıyorum cikliyor, ışığı kapatıyorum çırpınıyor. Yav gittim baktım acaba ağrısı yarası falan mı var diye, benden sağlam. Gece yarısı bir uyumadı. Sizce niye adam gibi durmuyor?
Yani bizimki biraz kafeste azıcık uçtu sonra ışığı açınca duruldu. Uçarsa duyayım diye gece boyu kapısını açık bıraktım, devamının gelmediği iyi oldu.
Boşu boşuna kızdım kuşa tüh. Neyse sabah salatalık veririm barışır![]()
O kuş bir salatalıkla affedilecek biri değil. O sana ölümcül olan bir afet, depremi hatırlatsın karşılığında hıyar
Sabah deli gibi yiyordu hocam bence kendisi de memnunO kuş bir salatalıkla affedilecek biri değil. O sana ölümcül olan bir afet, depremi hatırlatsın karşılığında hıyaröyle mi ne dünya beş.
Sabah deli gibi yiyordu hocam bence kendisi de memnun![]()
Mesela yanına bir eş al, ya da çıkart güneşli bir günde dışarıya çıkar. Dünyayı görsün satılan yerde içerde alınan yerde içerde, veya oyuncak al kafes oyuncakları bunları yapamayacaksanız özgürlüğe bırakın bu kendisi için en büyük hediyedir.