Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.
Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?Qhan
Yetkin
@Kedicik Yok onun farkındayım hocam. Kesin cevap gelse güzel olur, sorun çözülür.Arada bir ben öne çıkarıyorum. Yoksa kaynayıp gidiyor. Başka insanlar da görsün diye yapıyorum yani.
Evet, ben de katılıyorum gece vakti destek verildiğine fakat buna rozet koyulursa bomboş, sırf rozet için her konuya gereksiz mesaj yazan insanlar türer bence. Şu aşamada ne kadar olur bilmiyorum fakat forum büyürse bence bu kaçınılmaz olur. Şu an bile bazı insanlar sırf mesaj kasmak için her konunun altına çoğunluk ne dediyse onunla alakalı genel bir yorum veya basitçe öylesine katılma anlamı güden mesajlar yazıp geçebiliyor.Yani gene konulara destek vermiş oluyoruz aslında. Günün gece vaktine özel olmuş oluyor sadece.
Saygı içinde, gerilmeden tartışmak sarıyor açıkcası. Kimse kimseye kinli değil, çok güzel oluyor.Gelmese bile güzel muhabbet dönmüştü o gece, sevdim. En şen şakrak öneri konularından biri. Kim kimin baykuş olduğunu az çok biliyor zaten.![]()
Çözüm şartı olursa bu olmaz işte.Evet, ben de katılıyorum gece vakti destek verildiğine fakat buna rozet koyulursa bomboş, sırf rozet için her konuya gereksiz mesaj yazan insanlar türer bence.
Kategori rozetleri gelmeden bu rozetin gelme ihtimali yok gibi bir şey. Kategori rozetlerine de pek sıcak bakmıyorlar anladığım kadarıyla. Hal böyle olunca sizin bekleyiş uzun süre devam edecek gibi.
Saygı içinde, gerilmeden tartışmak sarıyor açıkçası. Kimse kimseye kinli değil, çok güzel oluyor.
Şu ana kadar böyle hissettiren tek konu oldu bu. Herkese çok teşekkürler bunun için.
Önerilerin altında hatta tüm konularda böyle tartışılmalı. Diğer önerileri düşününce bunun acayip linçleneceğini sanmıştım ama olmadı. Ne gerek var? Rahat olalım biraz. "Gereksiz, faydasız öneri linçlenmeli ve kötülenmelidir." gibi bir düşünceye sahip olunuyor bazen.
Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) Bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.
Gece yardım edebilmek için önce geceleri konu onaylanmalı.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Gece yardım edebilmek için önce geceleri konu onaylanmalı.
Onaylanıyor zaten. @uintptr geceleri de aktif görüyorum ben.
- Makaleler
- 20
Geceleri burada voltayı ben atıyorum.Onaylanıyor zaten. @uintptr geceleri de aktif görüyorum ben.
Ağlamıyorum, gözüme ban kaçtı. Birkaç baykuş volta atardı...
Rozet gelene kadar baykuş avatarlı bir @uintptr görür müyüz peki?