Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.
Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Bana nedense Oyun İncelemeleri kategorisinden gelmemişti. Bir şeyler yazardım oralara ama nedense bana bir rozet bile gelmemişti.@Emile A239 TP'de aynı durum var. Mesaj ve aktifliğe göre veriliyor rozetler. Eğitim rozetimi hiç çözüm almadan kazanmıştım mesela.
- Makaleler
- 4
O da olabilir. Onun bir ayarı vardır muhtemelen.
Efsane olur.
Biz yeni bir şey gelmesin demiyoruz. Bu fikirler forumun kolay ve rahat kullanımı geliştirmek için değil, süs için. O yüzden yeni açılan bir sitenin kaynakları bu gibi boş şeylerle harcanmamalı.
Asıl önerinin altına taşıyayım yorumu.
Sanki "kaynak harcama" muhabbeti biraz alışkanlık hâline gelmiş.
Önerilen rozet gelecekse bunun için harcanacak kaynak miktarının ne kadar olacağı tartışılır. Benim fikrim, bayağı az olacağı yönünde. Sistem hakkında yeterli bilgim olmadığı için kesin konuşamam fakat benzer bir örnekle kısmî savunma yapabilirim: "İlk 1000" rozeti. Tabii "İlk 1000" rozeti, en fazla 1000 üyede bulunan ve sahip olan üye sayısı değişmeyecek bir rozet, öyle bir farklılık var.
Burayı çok teknik detayla doldurmayayım ama kesin konuşamasam da cidden çok minimal kaynak harcaması gerekir gibi. "Ben olsam nasıl yapardım?" diye düşündüm de öyle geldi, veri tabanındaki gerekli olası değişiklikleri göz önünde bulundurunca. Veri tabanının yanı sıra başka farkında olmadığım çokça diğer değişiklik de gerekiyordur belki.
Yetkili üyeler daha sağlıklı bilgi aktarımı yapar tabii.
Önerilen rozetin tamamen süs olacağına katılıyorum. Süs de güzeldir.
Pcman80
Üstün
Ben açmıştımÖnceden de Technopat ve burada önerisi yapıldı diye hatırlıyorum. Pek olumlu yaklaşılmamıştı. "Onlar gece giriyorsa biz de gündüz giriyoruz" tarzı bir yaklaşım vardı.
Qhan
Yetkin
@brkdnmz Süs güzeldir fakat belli başlı konulara katkı sağlayarak alınan rozetler daha iyi olur. İlk 1000 rozeti harici fazla bir istisna olmaması lazım bence. Kaynak olarak fazla yiyeceğini ben de düşünmüyorum. Gelirse, alabilirsem alıp rahatıma bakarım orası ayrı
Yönetim kesin cevap verse ne güzel olur. Konu hortlayıp duruyor.
Yani gene konulara destek vermiş oluyoruz aslında. Günün gece vaktine özel olmuş oluyor sadece.Süs güzeldir fakat belli başlı konulara katkı sağlayarak alınan rozetler daha iyi olur.
Arada bir ben öne çıkarıyorum. Yoksa kaynayıp gidiyor. Başka insanlar da görsün diye yapıyorum yani.
@brkdnmz Süs güzeldir fakat belli başlı konulara katkı sağlayarak alınan rozetler daha iyi olur. İlk 1000 rozeti harici fazla bir istisna olmaması lazım bence. Kaynak olarak fazla yiyeceğini ben de düşünmüyorum. Gelirse, alabilirsem alıp rahatıma bakarım orası ayrıYönetim kesin cevap verse ne güzel olur. Konu hortlayıp duruyor.
Gelmese bile güzel muhabbet dönmüştü o gece, sevdim. En şen şakrak öneri konularından biri. Kim kimin baykuş olduğunu az çok biliyor zaten.
Güzel geceydi cidden. Zevk almıştım bayağı. Sanırım en çok mesaj alan önerilerden bir tanesi.Gelmese bile güzel muhabbet dönmüştü o gece, sevdim. En şen şakrak öneri konularından biriydi.
Fark atmış hatta:
Yeni konular
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-
-