Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.
Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Rozet rozeti verilsin.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben saçma bir rozet istediğimi sanmıyorum. Gece girdi diye verilsin de demedim. Tam okuduysanız mesajları da neden böyle bir şey dediniz?
Gece girmek herkesin harcı değil. Uykusundan olup burada yardım ediyor, gündüz herkes eder. Gündüz rozeti bu yüzden saçma. Sen mışıl mışıl uyurken ben buradaysam tabii ki farkımız olacak.
Qhan
Yetkin
Olmayacak? Saçmalamayın. Gidip uyuyabilirsiniz. Sizi zorla foruma sokan yok. Keyfinize geliyorsunuz kısaca. Maaş da almıyorsunuz. Kimseden bir farkınız yok.Gece girmek herkesin harcı değil. Uykusundan olup burada yardım ediyor, gündüz herkes eder. Gündüz rozeti bu yüzden saçma. Sen mışıl mışıl uyurken ben buradaysam tabii ki farkımız olacak.
SoldierBoyBabam
Üstün
Güzel olur ama daha önce Technopat'ta açıldı ve olumlu karşılanmadı.
Qhan
Yetkin
Bence var, üstte yazdım düşüncelerimi, okuyabilirsiniz. Gece aktifsiniz diye özel olmuyorsunuz. Gün içinde de gece vakti de uyanıksam sıkılıp giriyorum ben.@Qhan rozetin gelmesi gece aktifliğini arttırır, bunda kötü bir şey mi var?
@SoldierBoyBabam belki burada olur?
SoldierBoyBabam
Üstün
Umarım. Keşke burası Technopat'tan gelenler olmasa. Orada biri hayır dedi mi 10 kişi hayır diyor.
Bir de her öneri yapıldığında "şimdi mesaj kasan tipler olur" lafını duymaktan bıktım.