Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.
Evet, ben de katılıyorum gece vakti destek verildiğine fakat buna rozet koyulursa bomboş, sırf rozet için her konuya gereksiz mesaj yazan insanlar türer bence. Şu aşamada ne kadar olur bilmiyorum fakat forum büyürse bence bu kaçınılmaz olur. Şu an bile bazı insanlar sırf mesaj kasmak için her konunun altına çoğunluk ne dediyse onunla alakalı genel bir yorum veya basitçe öylesine katılma anlamı güden mesajlar yazıp geçebiliyor.
Evet, ben de katılıyorum gece vakti destek verildiğine fakat buna rozet koyulursa bomboş, sırf rozet için her konuya gereksiz mesaj yazan insanlar türer bence.
Kategori rozetleri gelmeden bu rozetin gelme ihtimali yok gibi bir şey. Kategori rozetlerine de pek sıcak bakmıyorlar anladığım kadarıyla. Hal böyle olunca sizin bekleyiş uzun süre devam edecek gibi.
Şu ana kadar böyle hissettiren tek konu oldu bu. Herkese çok teşekkürler bunun için.
Önerilerin altında hatta tüm konularda böyle tartışılmalı. Diğer önerileri düşününce bunun acayip linçleneceğini sanmıştım ama olmadı. Ne gerek var? Rahat olalım biraz. "Gereksiz, faydasız öneri linçlenmeli ve kötülenmelidir." gibi bir düşünceye sahip olunuyor bazen.
Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) Bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.