Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.
O yüzden bence en güzeli oy vermeden önce oy sayısını görememek. Verince de tekrar değiştirememek. Bununla ilgili öneri konusu açardım ama linç falan yerim mazallah. Hiç uğraşamam.
Bunda kararsız kaldım. Gerçi öyle olmalı yani, yoksa bir anlamı kalmaz başta görememenin. Böyle olacaksa oylar iyice düşünülerek verilmeli ki doğru olan bu olur.
Konuyu ne kadar nazikçe yazmış olsam da böyle bir düşünce illa olur muhtemelen. Şu an dalga geçiyoruz da ben bekliyorum böyle birini. "Sadece rozet istiyorsun!"
O yüzden bence en güzeli oy vermeden önce oy sayısını görememek. Verince de tekrar değiştirememek. Bununla ilgili öneri konusu açardım ama linç falan yerim mazallah. Hiç uğraşamam.
@725@brkdnmz ben açtım hocalarım. İzin verince durmadım. Bence gayet mantıklı. Linç olacaksa da ki diğer forumdaki kitleye laf eden insanların saçmalayacağını düşünmüyorum, yeriz artık yapacak bir şey yok.