Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.
Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?Qhan
Yetkin
Aslında çok mantıklı fakat linç durumu var. Fikrinizi çalmama izin verirseniz linci üstlenebilirim?O yüzden bence en güzeli oy vermeden önce oy sayısını görememek. Verince de tekrar değiştirememek. Bununla ilgili öneri konusu açardım ama linç falan yerim mazallah. Hiç uğraşamam.
Sosyale çok girene de "Git çimene dokun" temalı bir rozet verilsin!
Buna herkes + oy verecektir.
Buyur hocam keyfine bak. Ben o linci bir kere yedim bir daha uğraşamamAslında çok mantıklı fakat linç durumu var. Fikrinizi çalmama izin verirseniz linci üstlenebilirim?
O yüzden bence en güzeli oy vermeden önce oy sayısını görememek.
Of, bayağı mantıklı geldi. Düşünmemiştim.
Bunda kararsız kaldım. Gerçi öyle olmalı yani, yoksa bir anlamı kalmaz başta görememenin. Böyle olacaksa oylar iyice düşünülerek verilmeli ki doğru olan bu olur.
Bununla ilgili öneri konusu açardım ama linç falan yerim mazallah. Hiç uğraşamam.
Siz huzurunuzu bozmayın, ben yaparım! (Belki... Hemen gaza gelmeyeyim.
Aslında çok mantıklı fakat linç durumu var. Fikrinizi çalmama izin verirseniz linci üstlenebilirim?
Siz huzurunuzu bozmayın, ben yaparım! (Belki... Hemen gaza gelmeyeyim.)
Burdan destekçi toplayıp konu açma fikri çık aklımdan (!)
Konuyu ne kadar nazikçe yazmış olsam da böyle bir düşünce illa olur muhtemelen. Şu an dalga geçiyoruz da ben bekliyorum böyle birini. "Sadece rozet istiyorsun!"
İnsanın ağzı var konuşuyor. Tutamayız ki. Dediğiniz şekilde anlaşılmaya açık bir konu.
@umut hocam 1500 mesaj atmış ona da bir şeyler verilebilir![]()
O manyak burada yatıp kalkıyor. Mesaj Cooldown'ı ona işlemiyor galiba.
O yüzden bence en güzeli oy vermeden önce oy sayısını görememek. Verince de tekrar değiştirememek. Bununla ilgili öneri konusu açardım ama linç falan yerim mazallah. Hiç uğraşamam.
Konuya atılan yorumlardan belli olur o bir tık 5 konudan 2'sinde anlaşılır diyeyim en azından.
Bence gayet mantıklı. Linç olacaksa da ki diğer forumdaki kitleye laf eden insanların saçmalayacağını düşünmüyorum, yeriz artık yapacak bir şey yok.
Umarım saçma linç yemezsiniz. Cidden güzel bir öneri çünkü fakat mesajlardan da anlaşılabilir ekside olduğu bir konunun.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri