İzleniyor Gece yardım edenler için "Baykuş" isimli özel bir rozet gelebilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kedicik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 144
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    rozet yardım
Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.
Makaleler
6
Yer
LTBE
Rozet konusunda neler düşünüldüğünü bilmiyorum. Eğer biraz çeşitlilik yapılmasında sakınca yok ise gece aktif olup insanlara yardım edenler için "Baykuş" isimli (İsim örnek olsun tabii ki.) bir rozet eklenebilir ileride aslında. Çok gerekli mi? Değil, ama çeşitlilik olurdu en azından. Önerim şu an için değil de forum tam olarak kurulduktan sonrası için geçerli bu arada.

Artı 68 Eksi
Herkes general gibi dolaşmak istiyor sanırım.

Henüz önerilen rozet sayısı oldukça az alsında; fakat zaman ilerledikçe çok fazla çeşitte rozet isteği gelebilir...

Rozetlerin bir emeği temsil etmesi lazım.

...ve "Baykuş" rozeti en işe yararlardan olmayacaktır tabii. Sadece hoş bir jestten ibaret olacaktır. Belki geçici süreliğine getirilebilir eğlencesine, hazır Sosyal bebekken.

Ve "baykuş" rozeti en işe yararlardan olmayacaktır tabii. Sadece hoş bir jestten ibaret olacaktır. Belki geçici süreliğine getirilebilir eğlencesine, hazır sosyal bebekken.
Geçici olabilir. Hem millet geceleyin sosyale falan girer belki

Geçici olabilir. Hem millet geceleyin sosyale falan girer belki
İnsanların forumda rozet için bir şeyler yapması sağlıklı olmaz bence. Geceleyin de fazla yeni konu açılmadığı için, üstelik yönetim de özellikle gece çok aktif olmadığından -gerçi şu sıra gece aktif olanlar da var fakat- konular yine bomboş mesajlarla dolabilir... Denetlenme olarak da daha da zor olacağından daha çok sorun çıkar bence.

Öneriyi beğendiysen artıya bas, beğenmiyorsan eksiye bas geç. Ne diye problem çıkarıp konuyu uzatıyorsun Eleştiri yapılır ama bunlar bildiğin saldırıyor.
"Problem çıkarıp konuyu uzatıyorsun." sizin gibi okuduğunu anlayamayan insanları erkenden göz ardı etmek güzel. Kimseye saldırdığım yok. Keşke okusaydınız tüm mesajları. İyi Sosyaller.

Herkes general gibi dolaşmak istiyor sanırım. Rozetlerin bir emeği temsil etmesi lazım. Yok gece girmişsin yok gündüz girmişsin diye rozet vermek saçma olur.
Gece bir süre sonra konular birikebilir aktif üye sayısı az olduğundan. Bu konulara girip yardım etmek belki rozet hak edebilir ama tabii ki eğer rozet çeşitliliği fazla olmayacak ve sade bir görünüm üzerinde ilerlenecekse uygulanmasın zaten öneri. Fazla sayıda rozet hoş durmaz cidden.

Son düzenleme:
Gece üyelere yardım edince, gündüz üyelere yardım edenden bir farkınız olmuyor. Rozet talep etmek pozitif ayrımcılık fikri uyandırır.

Bunlar tepki ve gruplaştırma getirecek şeylerdir. Rozetlerin bir daha geri gelmemesi üzerine son bulacak bir konu...

@62 Belirlenen kategorilerde belirli çözüm sayısına ulaşmış insanlara bunları vermek yeni üyelerin konularıyla ilgili muhatap bulma hızını arttırır. Rozet mevzusunun diğer her konu gibi olumlu ve olumsuz tarafları olacaktır ama ben bu zamana kadar bir kaosa sebebiyet verdiğini görmedim. Yapılan öneriler neticesinde fazla olmamak kaydıyla gelecek birkaç rozetin olabileceğini düşünüyorum.

Belirlenen kategorilerde belirli çözüm sayısına ulaşmış insanlara bunları vermek yeni üyelerin konularıyla ilgili muhatap bulma hızını arttırır.
Evet ama sırf gece diriyor diye de rozet verilmesinin anlamı yok. Donanımda iyiyse buna göre verilmeli. Tıpkı TP'de olduğu gibi. Zaman dilimi, beğeni sayısı veya mesaj sayısı gibi şartlar olmamalı.

Gece üyelere yardım edince, gündüz üyelere yardım edenden bir farkınız olmuyor.
"Gece bir süre sonra konular birikebilir aktif üye sayısı az olduğundan. Bu konulara girip yardım etmek belki rozet hak edebilir ama tabii ki eğer rozet çeşitliliği fazla olmayacak ve sade bir görünüm üzerinde ilerlenecekse uygulanmasın zaten öneri." yazdım buna böyle bir cevap zaten. Ayrıca rozetler neden geri gelmesin ki? Her yapılan değişikliğin kötü tarafları var diye getirmeyecek miyiz? Bu yanlış bir bakış açısı bana göre. Herkesi aynı anda mutlu edemeyiz. Ha ama tabii ki fazla rozet asla gelmesin. Buna ben de karşıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 62
Evet ama sırf gece diriyor diye de rozet verilmesinin anlamı yok. Donanımda iyiyse buna göre verilmeli. Tıpkı TP'de olduğu gibi. Zaman dilimi, beğeni sayısı veya mesaj sayısı gibi şartlar olmamalı.

Herkes mışıl mışıl uyurken burada insanlara yardım edip o zaman dilimi içerisinde çözüm alabilen varsa eğer. Bence rozet almasında bir sakınca yok. Gece otursun rastgele mesaj yazsın demiyorum zaten.

Herkes mışıl mışıl uyurken burada insanlara yardım edip o zaman dilimi içerisinde çözüm alabilen varsa eğer. Bence rozet almasında bir sakınca yok. Gece otursun rastgele mesaj yazsın demiyorum zaten.
Fikrinize katılmıyorum. Gece uyuyanlar keyfinden uyumuyor. İşi veya okula gitmek zorunda. Gece boş vakti olan birisi için sıradan eyleme, rozet vermek pozitif ayrımcılıktır.

Gece kaç konu açılıyor ve kaç tanesi çözüme ulaşıyor? TP'den bir bakın. 5 konu çözüme ulaşıyorsa iyidir. Konu açan da %80 uyuyor olacaktır.

2013'den beri TP'ye üyeyim. Bu tip isteklerin doğurduğu şeyler kısa süre içinde geri gelmeyecek veya aşırı düzenlenmiş şekilde geri geldiğini gördüm. Ya tüm forumun tepkisini çekmeyecek bir formül lazım ya da hiç gelmemesi lazım. Ortası olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…