Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 20
Bundan zevk almıyorum ancak sırf bu konu için rapor oluşturulmasından da gram zevk aldığım söylenemez.
Normalden uzun sürünce acaba onaylanmayacak mı diye sormak istedim.Bundan zevk almıyorum ancak sırf bu konu için rapor oluşturulmasından da gram zevk aldığım söylenemez.
- Makaleler
- 20
Normalden uzun sürünce acaba onaylanmayacak mı diye sormak istedim.
Saat farkı yok değil mi aramızda? İkimiz de Türkiye'deyiz diye düşünüyorum.
Çevre yolda yapana bir şey demiyorum fakat mahalle içinde yapılması rahatsız ediyor uykuya dalmakta zaten zorlanan birisiyim bir de böyle yapıyorlar.Evet, var. Lakin nasıl keyif alıyorum onu da açıklayayım, insanları rahatsız etmek yerine çevre yoluna çıkıp son ses usul usul akıyorum. Hastası olan var, çocuğu olan var yakışmaz bize magandalık yapmak.
Hayır yok, biraz aceleci davranmış olabilirim özür dilerim.Saat farkı yok değil mi aramızda? İkimiz de Türkiye'deyiz diye düşünüyorum.
- Makaleler
- 7
Gece çok geçerler bizim buradan. Çoğunu tanırım ve çoğunun ortak noktası her gün içmeleri. 
Sadece gece değil, şehir içindeyse günün herhangi bir vaktinde dahi olsa keyfi yok bunun. Hani camları indirince dışarıya ufaktan ses gitmesini anlarım -benim arabada maksimum o tarz bir seviyede tutuyorum- da arabanın kaldırmadığı bangır bangır saçma sapan ses sistemleri takıp dolaşmak, ses seviyesi 40'larda gezmek bence ağır geri kafalılık vakası. Şehirler arası için sıkıntı olacağını zannetmiyorum, onu ben de yapıyorum ara ara.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 20
Sorun yok, bir uintptr öpücüğü ile şıp diye uykuya dalarsın şimdi. MMMMMMMMMMMUAH!Hayır yok, biraz aceleci davranmış olabilirim özür dilerim.
Yeni konular
-
Vodafone Yanımda Premium fatura indirimi kaç TL üzerinde geçerli?
- Caner Uncu
-
-
Akaryakıt istasyonunda market satış görevlisi olarak çalışılır mı?
- Baby Driver
-
-
-
-
-