Detaylar
Kim cevapladı?Tecrübe ile geçer.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Normalde nadiren kullanırım. Ayda yılda bir, bir arazide. Ama o bile korkunç geliyor. Eğer ben haftalık denersem korkum geçer mi?
Ders alabilirsin pratik olur, korkun geçer.Normalde nadiren kullanırım. Ayda yılda bir, bir arazide. Ama o bile korkunç geliyor. Eğer ben haftalık denersem korkum geçer mi?
- Makaleler
- 62
Boş zamanlarında çık mahallede 1-2 tur at, markete falan git. Başka şeyleri düşünme.Normalde nadiren kullanırım. Ayda yılda bir, bir arazide. Ama o bile korkunç geliyor. Eğer ben haftalık denersem korkum geçer mi?
Kaza herkesin başına gelebilir rahat ol. Kaza yapınca dünyanın sonu gelmiyor ya?Evet doğru. En büyük fobim bu. Kaza yapacağımdan korkuyorum. Normalde nasıl kullanıldığını biliyorum fakat kaza korkusu veya çarpma konusu beni gerçekten geriyor. Ne yapmam gerekiyor? Nasıl yenebilirim?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Annemin aracı olduğunda asıl sıkıntı oluyor hocam yoksa neden korkacağım?Kaza herkesin başına gelebilir rahat ol. Kaza yapınca dünyanın sonu gelmiyor ya?
Araba için öz evladını reddedecek değil hocam sıkıntı olmaz, kaza bu herkesin başına gelebilir. Yanlışlar yapıla yapıla doğrusu öğrenilir tecrübelenilir.Annemin aracı olduğunda asıl sıkıntı oluyor hocam yoksa neden korkacağım?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Kim reddeder ama ailemi masrafa sokmak istemiyorum.Araba için öz evladını reddedecek değil hocam sıkıntı olmaz, kaza bu herkesin başına gelebilir. Yanlışlar yapıla yapıla doğrusu öğrenilir tecrübelenilir.
Anlıyorum hocam ama o zaman korkunuzu yenemezsiniz pek. O zaman trafiğe açık alanlara alışmayı deneyin veya trafiğe kapalı alanlarda geliştirin kendinizi.Kim reddeder ama ailemi masrafa sokmak istemiyorum.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-