Haluk Ekrem Özkaya

Başarılı
Arkadaşlar yıl bazından baktığımızda şu an geçici & kısa süreliğine ikinci el RTX 3080 almak mantıklı mı?
1-2 Ay sonra satıp daha sonra 4070 falan alınabilir mi?

Kutusu açtığın andan itibaren ikinci el sayılacak. Türkiye'de de ikinci elde inanılmaz ölücü var. Neredeyse yarı fiyatına kadar düşürmeni falan isteyecekler. Bence değmez.

Alıyorsan 2 yıl vs. kullanmaya al. Ölü bir kart değil, VRAM'i düşük sadece.
Agacım 2 yıl kullanmak için alayım almasına da :) Memleketin hali ortada, 2 yıl sonra çıkacak olan kartların fiyatları fiüüü uçmuş olacak.

Kutusu açtığın andan itibaren ikinci el sayılacak. Türkiye'de de ikinci elde inanılmaz ölücü var. Neredeyse yarı fiyatına kadar düşürmeni falan isteyecekler. Bence değmez.
Yoo bugüne değin 750Ti olsun 970 olsun ne bileyim bir çok ekran kartını 100-200 tl düşürerek sattım :D 13 Bine alsam, maksimum 12'ye düşürür satarım. 1K para değil bu devirde sorun olmaz.

4000 serisini pas gecmeye karar verdim sayilir. Su computex sonrasi 5000 serisinin durumu biraz daha belirli olur diye tahmin ediyorum. 3060 ti ile devam edip sene sonuna dogru yada 2925 ilk ceyreginde (eger iddialar dogruysa) 5000 serisine gecerim tahminen.

Mantıksız.
4000 serisini pas gecmeye karar verdim sayilir. Su computex sonrasi 5000 serisinin durumu biraz daha belirli olur diye tahmin ediyorum. 3060 ti ile devam edip sene sonuna dogru yada 2925 ilk ceyreginde (eger iddialar dogruysa) 5000 serisine gecerim tahminen.
2925 yılında geçmenizi tavsiye etmem.

Mantıksız.

2925 yılında geçmenizi tavsiye etmem.

Ulan diyorum ne alaka? Elemanın yazısını okudum. :D

4000 serisini pas gecmeye karar verdim sayilir. Su computex sonrasi 5000 serisinin durumu biraz daha belirli olur diye tahmin ediyorum. 3060 Ti ile devam edip sene sonuna dogru ya da 2925 ilk ceyreginde (eger iddialar dogruysa) 5000 serisine gecerim tahminen.

Kanka ben bile 2070'i göreceğime inanmıyorum. Neredeyse 1000 yıl yaşayacaksın :D.

Son düzenleyen: Moderatör: