Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
DDU ile temiz kurulum yapınca düzeldi.Dostum sorununun çözülmesi adına indirip dener misin? Bak burada çözüldü mesela:
Çözüldü: Gefore Experience ERROR CODE: 0x0003 hatası
Metinde yazdığı gibi bilgisayarı aç kapat yapama rağmen düzelmedi. Bu hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim..techolay.net
Experience daha iyi geliyor hocam. İleride kullanırım belki.NVIDIA APP kullanın.
![]()
NVIDIA App'i İndir
PC oyuncuları ve içerik oluşturucular için vazgeçilmez yol arkadaşı.www.nvidia.com
Dostum sorununun çözülmesi adına indirip dener misin? Bak burada çözüldü mesela:Experience daha iyi geliyor hocam. İleride kullanırım belki.
DDU ile temiz kurulum yapınca düzeldi.Dostum sorununun çözülmesi adına indirip dener misin? Bak burada çözüldü mesela:
Çözüldü: Gefore Experience ERROR CODE: 0x0003 hatası
Metinde yazdığı gibi bilgisayarı aç kapat yapama rağmen düzelmedi. Bu hatayı alıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim..techolay.net
Daha ayrılmadı. Beta'da. Ayrıca çoğu oyun grafik ayarlarını optimize edemiyor.Experience emekliye ayrılıyor gibi. Caner Hoca'nın attığı App'ı kurun.