Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Kaspersky'dan yanlışlıkla mikrofon ve ses iznini engellemişim Nvidia Container'ın. Sorunumu çözdüm.
Kusura bakmayın cidden, teşekkür ederim herkese 😅
Bilgisayarınızdan mikrofon ayarlarını açın mikron ses seviyesi var onu %100 yapın sesinizi kayıt etmeye başlayacaktır.
Mikrofon sesi değil ya. Sistem seslerini almıyor. Bilgisayar ayarlarını inceledim, bir sorun göremedim. ShadowPlay'de de ses çıkışı cihazı seçmek için bir ayar mevcut değil maalesef. Düzeyi de %100'de.

Mikrofon sesi değil ya. Sistem seslerini almıyor. Bilgisayar ayarlarını inceledim, bir sorun göremedim. Shadow Play'de de ses çıkışı cihazı seçmek için bir ayar mevcut değil maalesef. Düzeyi de %100'de.
DDU ile sürücüyü kaldırırsan GeForce Experience ve Shadow Play'i tamamen kaldırıyor ayarları ile birlikte.
Önce NVIDIA sürücüsünü indir, ardından DDU'yu yükle.
Windows Update'i durdur, interneti kapat ya da Ethernet kablosunu çıkart. Sistemi güvenli modda başlatıp DDU'yu çalıştırarak Rehber: DDU ile sürücü kaldırma bu rehber ile sürücünü kaldır.
Sistem yeniden başladığında sürücü dosyası ile NVIDIA sürücüsünü tekrar kur, bu şekilde Shadow Play baştan yüklenecek. Sonra interneti bağlayıp Update'i açabilirsin.
Böyle dene, belki çözer.